BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 31 martie 2010

Curat murdar!

Bine v-am regasit...
In ultima vreme nu am facut mare lucru, si totusi am invatat muuulte....
Chiar si un mini drum prin tarishoara noastra te poate face sa deschizi ochii.
Sa va povestesc despre un drum scurt, de la Sebes la Cluj. Un drum care in mod normal ar fi trebuit sa dureze 2 ore jumatate.
Incep prin a cauta curse existente la o anumita ora, gasesc una convenabila la ora 14 si 10. Stau in statie. Stau. Stau. Si iar stau. Pe la 2 jumatate, stiind ca, desi traficul in micutzul Sebes este infernal, acel autobuz nu are cum sa intarzie atat. Sun la firma de transport.
-Buna ziua, spuneti-mi si mie, microbuzul acela de la ora 2, nu trece prin Sebes? Ca astept de juma' de ceas....
-AAAA, buna ziua, ba trece, da numa pe la periferie, nu intra in oras.
-Buuuun! Urmatorul la cat e doamna?
-Pai la 3 si 15.
Mno...ce sa mai zici?

Il astept pe cel de 3 si 15. Stau. Si iar stau. Fiind intr-o statie de autobuz locala, tot felul de oameni se perindau in asteptarea autobuzelor. Copii (liceeni) iesiti de la scoala mestecau inestetic guma sa li se vada toata gura si cariile daca se poate....si urlau unul la altul ingrozitor. Fiind sosea nationala, se mai trezea cate un destept din masina sa strige la gagicile din statie.."Alo papusa, urla-mi si mie numaru' tau!"
Trece prima rafala de oameni, ca deh, era ora de varf.

Apoi raman in statie doar cativa oameni....Oameni obisnuiti cum vedem cu totii....Femeile vopsite blond-portocaliu, cu radacini negre,cu unghii roz, pictate parca de un secol, cu sosete mow indesate in saboti maro, scuipand seminte in timp ce injurau ca nu vine odata autobuzu'. Barbatii, mai silentiosi, discutau de un televizor pe care unul din ei vroia sa il achizitioneze...Si asteptau sa vina Sarbatorile, sa iasa si ei la un gratar, ca mno, asa fac toti oamenii.
Doua don'shoare imparteau pliante si evident, au profitat de cei cativa oameni din statie sa mai scape de mormanul pe care il aveau de impartit. Erau pliante cu "Ora pamantului", o noua moda rasarita de cativa ani. Oamenii iau pliantul, citesc si spun: "Bueeeiii, asta e reclama la televizor!"

[Pe pliant era un televizor STINS, ca sa sugereze scoaterea aparatelor din priza.]

Intr-un final, vine minunatul autobuz, care ar fi trebuit sa ma salveze de statul in soare in statia respectiva. Daca nu aproape ma aruncam in fata lui, nu aveam nici o sansa sa plec de acolo. In fine, urc in microbuz, cer bilet, aflu ca reducere nu se mai face (:-??) si ma asez pe locul meu....
Bucuroasa ca macar afara e soare, ca o sa ajung in curand acasa...Si ca sa mai uit de ziua respectiva si de faptul ca mai am vreo 2 ore de mers, ma uit pe geam, pentru ca ma aflu intr-o zona chiar frumoasa (Sebes-Alba)...Dar venirea primaverii nu e tocmai buna din punct de vedere al minunatelor gunoaie care iti sar in ochi si iti gadila retina....Parca sub zapada, imaginea era mai prietenoasa....In orice caz, STICLELE DE PLASTIC sunt grozave, mai ales aruncate prin tufisuri, doar, doar nu le vede nimeni...Ne sufocam sub propriile gunoaie, suntem mari bautori de suc si bere, calculand dupa aceste sticle jegoase aruncate peste tot :(
Si e trist, ca nu mai vezi dincolo de ele....

Am citi un articol ...de muuult, care se numea "Ce mai cade in copaci"...Da, nu DIN copaci, IN copaci. De la etaj. Hartii, cutii, sosetele, pungi (mai ales pungi)...Eu am in arbustul din fata geamului o caciula (?!)....Ca doar ce atata zarva? Ne dau destul oxigen copacii astia, mai si HO!

Imi vine sa plang si sa rad in acelasi timp ca suntem niste incompetenti....VAAAAI cate gunoaie in tara asta....da noi, ca oameni suntem niste gunoaie ca nu stim sa avem grija de ce e al nostru...Sunt revoltata ca odata aruncate, gunoaiele nu vor lua atitudine sa se miste singure si sa se arunce la gunoi. Noi trebuie sa ne miscam.

Am terminat sa cert lumea...:)
Va doresc din suflet SARBATORI FERICITE, sa va simtiti bine in familie si daca mergeti la gratar, sa nu lasati suveniruri naturii, nu are nevoie.


O zi CURATA sa aveti!

luni, 15 martie 2010

OMG!

Mai sa fie....cate fetiscane din astea "pisi" vad pe strada...n-au mai mult de 15...se aduna dupa blocuri si se hilizesc cu baietandrii...va suna cunoscut? Da, da si noi ne pupam pe dupa bloace, ne inroseam cand vedeam vre-un gagic....DAR lumea deja o ia razna:)) Si spun asta fara sa am copiii mei...sau fara sa fi contribuit la cresterea vre-unui astfel de copil "emancipat"...educat din carti sau cu sfaturi de la teveu'...Nu spun ca sunt toti asa, dar vai! cati sunt!...Si da, e si vina parintelui.E vina lui ca ii spune sa NU se pupe cu gagici, un colt intunecat se va gasi mereu! E vina parintelui care ii zice ca sexul e tabu, ca e interzis, ca vezi tu, ti se umfla mai stiu eu ce si te latesi in solduri (pentru fete) sau cine stie ce alte mituri ...Nu zic sa nu faca nimeni sex, pe cuvant! Da' nici sa se apuce la 14 ani sa planga ca nu stie daca mai e virgina si ii e frica ca o bate tata-so...Pai daca maica-sa ii promite ca ia bataie daca face sex, sau daca are prieten, normal ca fata face ce crede ea de cuviinta, e ca si cand nu i-ar acorda propriul parinte atentie sau incredere. Aveti mai jos cateva exemple de fete care cauta sprijin in mod special pe forumuri si de cele mai multe ori intrebarile lor te socheaza! Ma socheaza insa si ca au apelat la asa ceva, pentru a primi sfaturi de la straini :-S (De cele mai multe ori sunt luate in ras...unele postari chiar merita sa fie luate in ras, unele insa sunt probleme grave si de frica nu au cui sa le adreseze...)


Va las deci sa vedeti probabil nici 0,5% din toate mesajele de genul acesta ...Puteti trage concluzii, impreuna cu mine. Dupa cum bine stiti, eu vreau doar sa expun probleme, nu incerc sa schimb lumea...


MesajTrimis: Vin 12 Mar, 2010 4:42 pm Titlul subiectului: prima noapte de sex:>

Răspunde cu citat (quote)


hey!

Sunt o virgina
Smile) am doar 16 ani.. :p
Referitor la cei care nu mai sunt virgini.. ma intrebam daca sunteti draguti sa-mi spune-ti cum a fost prima data cand a-ti facut dragoste?
Smile)
Ce a-ti simtit .. si daca e adv ca devii dependenta de asa ceva.
Am de gand sa o fac la 17 ani jum. .. 18.. cine stie:D ce credeti despre asta ?;Wink

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat






MesajTrimis: Lun 06 Iul, 2009 3:19 pm Titlul subiectului: need help!!!!

Răspunde cu citat (quote)


...am nevoie de un sfat...sa va zic mini povestioara mea:D...am stat cu un baiat un an de zile..insa in ultimul timp lucrurile intre noi nu prea mai mergeau..si aceste chestii m-au facu sa cred ca nici nu mai tin la el..si m-am gandit sa pun piciorul in prag..am pus punct relatiei..insa acum sufar dupa el...vorbim aproape mereu..si mi-a zis ca se va schimba...insa eu nu stiu ce sa fac..avand in vedere ca este si o diferenta mare intre noi...multa lume spune sa-l las in pace..insa eu simt ca nu pot traii fara el..am nevoie de un sfat:( nu stiu daca sa ma impac sau nu...va rog ajutati-ma Sad

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat




MesajTrimis: Mie 28 Ian, 2009 7:09 pm Titlul subiectului: O sa ne desp pt ca suntem prea timizi?:((

Răspunde cu citat (quote)


Acum 3 ani am cunoscut un baiat X si mi-a placut de cand l-am vazut, dar nu mi-a trecut prin cap ca o sa fiu vreodata ku el. Acum sunt de o sapt cu el dar nu ne-am sarutat niciodata. Cred ca el ii cam timid dar si eu sunt... tot incerc sa fac eu pasu asta da el nu ma prea ajuta si sunt aproape de fiecare data intrerupta de cnv din cls Crying or Very sadImi puteti spune si mie cum sa procedez mai bn? Poate imi scapa cv. Crying or Very sadCrying or Very sadSad

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat




MesajTrimis: Mie 24 Iun, 2009 6:45 pm Titlul subiectului: oare mai sunt virgina?

Răspunde cu citat (quote)


am incercat cu iubitul meu sa facem sex.penisul nu a intrat tot doar jumatate caci pe mine ma durea.oare mai sunt virigina..sange nu a curs deloc ..ajutatima va rog.

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat






MesajTrimis: Sâm 09 Aug, 2008 3:18 pm Titlul subiectului: SEX

Răspunde cu citat (quote)


e anormal ca o fata de 15 ani sa-si inceapa viata sexuala? mentionez ca are o relatie stabila de mult timp... Smile

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat


MesajTrimis: Joi 28 Mai, 2009 8:17 pm Titlul subiectului: cum simti cand esti cu advarat indragostita???

Răspunde cu citat (quote)


imi pun foarte des o intrebare:
cum simti knd esti cu advarat indragostita
QuestionQuestionQuestion

am tot simtit asa numitii fluturi in stomac sau fericirea deplina armonia perecta etc.

asta e sentimentul???knd lam simtit prima dat am simtit si ca ar fi DRAGOSTEA numai ca nu sunt sigura

Ultima modificare efectuată de către in_love_;) la Joi 28 Mai, 2009 8:39 pm, modificat de 1 dată în total

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat







MesajTrimis: Mie 22 Apr, 2009 7:52 pm Titlul subiectului: Fetelor dati-mi un sfat. va rog mult!

Răspunde cu citat (quote)


am si eu o problema...am 15 ani si am facut sex deja... nu a fost cu voia mea. nici fortat nu pot spune ca a fost...el mi-a zis ca nu o sa o bage. iar eu lam crezut si poftim... mi-am pierdut virginitatea.. ne intilnim aproape de un an... si abia acum am facut-o. eu nu am vrtu caci doream sa o fac la 18 sau dupa sau chiar la 17.. dar nu la 15... parinilor nu le pot spune... nu am curaj.... Ajutati-ma va rog.. cum sa fac.. caci mii greu pe suflet dar nici constiinta nu mii curata

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat




MesajTrimis: Mar 03 Feb, 2009 11:52 pm Titlul subiectului: sperma

Răspunde cu citat (quote)


am si eu 2 intrebari
1.este adevarat ca daca un baiat spermeaza in interiorul femeii aceasta nu ramane gravida daca se spala imediat dupa conntact?
2.care ati fost puse vreodata in situatia d a face un avort si in ce consta acesta?

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat









Trimis: Dum 08 Mar, 2009 11:57 pm Titlul subiectului: nustiu ce sa fac



ma intilnesc cu un baiat de un an si jumatate el deja vrea sa facem sex dar eu nu cam vreau deoarece ma tem un pik...............si in plus cred ca sunt virgina dar ma indoesc de acest fapt ce sa fac cum pot sa aflu daca sunt virgina................caci prietenului iam spus ca sunt ajutatima fetelor sunt disperata de o luna si mai bine

Sus

Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat







miercuri, 10 martie 2010

Floricele pe campiiiii......


Hey!
Teoretic, e primavara. In calendar...ca afara parca pana ieri se pregatea sa vina iarna. Dar sa nu ne intristam, meteorologii ne asigura ca dupa 20 martie va fi primavara in toata regula...deci sa mai suportam 10 zile de frig :)

Totusi, saptamanile trecute parea ca primavara e tare hotarata sa se instaleze si, cel putin eu, am ascuns cizmele si fularele si trageam cu ochiu' la raftul de pantofi :)))
Chiar si cateva zile au fost suficiente pentu ca lumea sa se dezmorteasca, sa isi revizuiasca scopurile si comportamentele :)) De ce spun asta ? Pentru ca fetitele care se respecta au trecut la "arsenalul" de primavara, cu machiaj roz si unghii asemenea, la fundite si floricele exact in mijlocul capulul (asta nu o sa inteleg veci, nu numai ca e inestetic, dar pare copilaresc), ochelarii de soare sunt scosi de la naftalina, ca doar bietu soare "cu dinti" orbeste si Doamne feri sa curga rimelu' achizitionat odata cu venirea primaverii :)
Da nici baietii nu-s mai prejos....freza rezista mai bine si e mai misto acum ca nu mai trebuie sa poarte caciula, freza e completata de ochelarii maaaari si fumurii de impresie (pentru acelasi soare puternic de care vorbeam) ...si totusi, freza si ochelarii ar fi nimic fara mersul leganat de pe un picior pe altu, cat mai lent daca se poate ca sa nu treaca neobservat :))....(pentru mine asa ceva tine de "pinguin style")
Acum sa vezi deja ocheade si priviri pe sub ochelari, tocuri de 20 de cm pentu mers la mall...(abia abia se tin pe picioruse duduile respective, cred ca nu sunt singura care observa cel putin un astfel de specimen in acele zile malefice cand ajung prin mall :))) ) Si partea buna e ca genul acesta de atitudine de catwalk in fata facultatii sau prin mall abia acum incepe :-<



Stati calmi, nu sunt bolnava cu capul (nu tot timpul:P), nu am nimic cu rimelu' sau cu rozu', nici cu ochelarii de soare atata timp cat sunt purtati cu scopul pentru care au fost facuti...
Si pana la urma, nu eu fac varice de la plimbat prin nenorocitele de malluri:))
Ah....ce ma ingrijoreaza pe mine e ca specia e in continua dezvoltare...:-S

[Imi place feminitatea, nu prostia si vreau sa vad bun gust, nu imitatii exagerate]

Sa ne amuzam impreuna, sa incepem o primavara normala si fara astenie, cu zambetul pe buze :D
Va tzuk, da cu grija sa nu las urme de ruj....rooooz =))


luni, 8 martie 2010

The way it is...

Uooou! 8 martie deja....mesaje frumoase pentru femei, ganduri bune, flori ...ne simtim bine, nu fetelor?
Asta doar pentru ca suntem femei?
Da, pentru ca suntem femei. Si suntem reprezentantele sexului frumos, despre care s-au scris si s-au zis o gramada de lucruri frumoase. Dar ce avem noi in plus?
Am cateva idei, dar astept completari.

1.Suntem visatoare, sau cel putin asa suntem catalogate
2.Iubim mai intens
3.Avem alte limite pentru frumusete
4.Putem plange, pentru ca nimeni nu ne va considera slabe
5.Putem sa ne tinem prietena cea mai buna de mana sau de dupa umeri....nu se va mira nimeni
6.Se lasa cu intrebari cand mancam o banana pe strada :))
7.Cu o fusta scurta atragem privirile tuturor:P
8.Nu se supara nimeni ca trisam cu putin blush in obraji sau ne folosim de rimel pentru a "taia" cu privirea
9.Ne este cedat locul in autobuz (teoretic, dar se mai intampla sa stiti)
10.Pantofii cu toc ne dau o eleganta aparte
11.O femeie taximetrist/sofer de autobuz va fi itotdeauna admirata.
12.Simtim nevoia sa fim protejate
13.Avem voie sa fim romantice
14.Sunt mult mai multe magazine pentru femei, la fel si reviste
15.Bijuteriile ne sunt cele mai bune prietene:))
16.Gandim in profunzime si ne este greu sa fim superficiale.
17.O tinuta pentru o petrecere este gandita pana la cele mai mici detalii.
18.Putem sa iubim tot ce e roz si pufos :)))))
19.Avem un simt estetic mai dezvoltat decat minunatii reprezentanti ai sexului putenic:P
20. Si in sfarsit....putem afirma ca ne putem descurca si singure, desi in sufletul nostru stim ca nu e asa, si ca tanjim dupa specimenele de sex opus :))))))))


Astept, dupa cum am scris si mai sus, completari, ca pareri sunt destule. Referiri la aproximativ aceeasi tema si in cadrul postarii "Despre fete" ;)


Si pentru ca m-a facut sa rad un subiect dezbatut la radio acum cateva zile, mai am cateva de zis :))
E vorba de stereotipii si mituri legate de femei....

Gen "Femeie la volan"...Exista femei mai bune la volan decat muuulti muchomani:P

Sau "Toate femeile sunt materialiste"...Sunt convinsa ca muuulte femei se uita mai intai la bagajul intelectual si formarea educationala a minunatului mascul...

"Femeile sunt obsedate de shopping"....Nope. Sunt interesate. E o diferenta :)))

"Femeile vor sa primeasca mereu atentii sau cadouri". Gresit. Vrem sa primim cadouri cu un scop bine ales, daca nu, ne multumim cu o imbratisare.

"Femeile vorbesc mult"...Da asa e. Mult si.... bine :D

Mai sunt muuulte astfel de fraze si vorbe....Care ne pun pe NOI in centrul atentiei :))


La final de postare, vreau si eu sa ii transmit mamei mele un sincer "La multi ani" urmat de tot binele din lume, ii multumesc ca ma suporta si nu ma critica, si ma accepta asa cum sunt, somera si uneori cu capul in nori :)))

LA MULTI AAAANI TUTUROR!!!

luni, 1 martie 2010

1 Martie :)




Oficial e primavara. Va amintiti ce isterie exista legat de martisoare atunci cand eram pusti? Ne trezeam de dimineata mai zambareti ca de obicei, mai vioi, luam martisorul cumparat cu 2 zile inainte si ne indreptam spre scoala (si abia ne lasam convinsi de mama/tata/bunica) sa punem martiosrul in ghiozdan, pentru ca pentru noi era ca un trofeu care trebuia aratat...:) Odata ajunsi la scoala tabaram pe "doamna", sa ii daruim fiecare martisorul lui, care era, evident , cel mai frumos, cel mai mare, cel mai colorat, unic....:)) Era frustrant ca doamna invatatoare venea mereu cu alt martisor in piept de 1 martie, asa ca nu putea purta nici un martisor pe care il primea de la noi...Acum imi dau seama ca era vorba de o nondiscriminare, dar atunci simteam ca e o mare onoare ca martisorul meu sa fie purtat...

Ma intrebam mereu ce face o invatatoare/profesoara/educatoare cu atatea martisoare....le recicleaza? Le poarta pe toate? (In fiecare zi altul, eventual):P Le daruieste mai departe?


Martisorul e un simbol dragut, simpatic, aducator de noroc...
Va doresc un inceput de primavara superb, si daca nu va place sa daruiti sau sa primiti martisoare, daruiti si primiti macar un zambet :D