BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 25 iunie 2012

PloO






Tura trecuta de ploaie de care parca nu mai scapam, am surprins cateva imagini care mi s-au parut mai mult decat simpatice si uite, si ploaia poate fi draguta... sau sa zicem cel putin ca urmarile ei :) Pozele sunt facute in Cluj, primele 2 in Manastur si ultima in Mihai Viteazu'. Mie  porumbeii astia nebuni mi-au facut ziua mai frumoasa :) Inceput frumos de saptamana sa aveti :* Ah, am sa iau aparatul la mine, poate surprind si vreun politician care se spala...de pacate.



marți, 19 iunie 2012

Blestemul prietenelor

Inca de cand suntem mici cautam compania persoanelor care se potrivesc cel mai bine cu caracterul nostru. Ei bine... eu cred ca majoritatea fetelor au ceea ce se numeste BFF:)))  (Best friend forever)
Eu am sa povestesc pe superscurt ce s-a intamplat cu prietenele mele dragi...
In scoala primara am cunosut-o pe Sonia, care mi-a fost prietena si confidenta in vremurile alea de gandire intensa... a problemelor banale de clasa a 4. Asa ca in momentul in care am aflat ca se va muta definitiv in Germania m-am inchis in baie si am plans o zi intreaga. 
Si asta era doar inceputul... Dupa nici un an, Delia care imi facea verile mai frumoase (venea la bunica ei care locuia langa mine) a plecat si ea in Germania... Si numai eu stiu cat am suferit ca nu mai aveam cu cine vorbi spaniola pocita invatata din telenovele si juca piese de teatru inventate de noi.
In anul 1 de facultate m-am mutat cu Ana, care m-a invatat o gramada de lucruri. Numai ea stie in cate planuri (tampenii) m-a sustinut si cum mergeam sa mancam Mc la 12 noaptea. Acum e in Germania ( bravo ei, merita apreciata si sa fie cea mai fericita).
In anul 1 de master cand am hotarat sa ma mut la Cluj am cunoscut fenomenul Beatrice :)) Care m-a convins sa plecam in America pe perioada limitata si acolo a ramas!!!!
Inca sper ca vine acasa si intoarcem Romanica cu susul in jos impreuna :D Bea draga, cineva se gandeste la tine :D

Eh ... de ce am insiruit  toate minidramele mele? Pentru ca se intampla din nou!
Draga mea colega si prietena...pleaca. Pleaca tai in America, departe tare. Cu ocazia acestui post de vaicareala eu, Cristina si Orsi vrem sa ii multumim lui Miriam pentru prezenta ei atat de animata  si colorata... Pentru mine cel putin a fost SI o prezenta linistitoare, cand aveam un "of" pe sufletelu meu mic... si a reusit sa ma faca sa o simpatizez din primele minute de conversatie...
Iti multumim pentru crizele de ras, pranzurile comune si criticile constructive. Ai sa fii bine acolo, mai ales ca noi ne vom gandi la tine :D




Cu mult, mult drag ...Noi :*






PS: Miri e blondina...


Inca un PS: Aici am scris doar despre fetele care m-au parasit, am in jurul meu persoane minunate carora le multumesc ca ma suporta :*


duminică, 17 iunie 2012

Problems


People’s problems
At first there are no problems for you, your mom deals with them.
Then there are peeing problems.  Hmmm, where to pee, where to pee?
At the age of  5 they become “where the hell to hide so no one could find me” problems and probably “What the hell is that between my legs” problem.
There could be this problem called “Computer games mania” but your parents will make sure you pass this really fast. But they don’t always succeed, as there are some people (80%) that can not get rid of this problem for a long time.
At 10 there are “what is school for” problems. That lasts until you finish school.
At 12 there are “boys vs girls” problems  and shortly after you discover porn.
So they become porn problems. If you’re not smart enough they will haunt you for the rest of your life.
In a few years you will have what’s called “Rebellion issues” and  “Loosing virginity” problem.
Then you finish high school.
You probably want to go to college but the main problem is money. And yes, this is for the rest of your life if your dad is not Bill Gates.  And no, money does not buy happiness. But it certainly makes it grow :->
After that every problem is damn important. And it certainly does imply some peeing or screwing, but at a serious level.  
The end

PS: This is a negative post and I’m proud of that.  My “No internet” problem is haunting this blog and it’s partially my fault :P