BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 22 august 2010

Coca.

Am promis ca revin. Si asta pentru ca am mult prea multe de zis :)

Vreau sa va marturisesc ceva...SUNT PRINTRE NOI. Sunt peste tot. da....Ne vor monopoliza curand....

COCALARII sunt peste tot. Desigur si echivalentele feminine. Dar uite, de la tara la tara, desi au aceleasi radacini si intentii (adica de a fi admirati si faimosi) au trasaturi diferite si manifestari specifice locului de unde provin.

Deci....Cocalarii lor vs cocalarii rumani.


La noi...
Unii se dau cu 3 kile de parfum (preferabil Coco Canal) si se epileaza si la ...cucu.

La ei...
Cu cat parul de la subrat e mai mare, cu atat mai bine.

La noi...
Parul gelat lucios...

La ei...
Ce par? Tuns periuta ascuns sub o sapca de gengstar. Sau...varianta 2...par luuung, impletit sau nu, tipic indienilor.

La noi...
Blugi de firma (xiangjiag din piata) stramti si tenesi, sau blugi cu multe capse si pantofi (de lac)

La ei...
Cu cat blugii sunt mai largi (poate a lu fratele mai mare) cu atat mai bine. La fel si la adidasi...(care sunt ca niste barci, dar macar sunt cul)

La noi...
Se rup in discoteca, dau din maini de nu-i adevarat, pe manele sau Inna.

La ei...
Hip hop rulz, care n-are miscari de mare mahar n-are ce cauta pe ringul de dans.
In ambele cazuri trebuie sa parasesti ringul de dans daca vrei sa nu te trezesti cu o palma peste cap.

La noi...
Vin la tine..."ello papuse"

La ei...
Let's dance babe, can I buy you something to drink?

In ambele cazuri (de fapt in toate cred) tot ce vor e sa vada ce culoare are lenjeria ta....de pat ;)


Revenind la pitzi...Ale noastre macar nu-s asa grase. Da tot proaste sunt. Diferenta e ca aici o duci mai usor acasa daca o imbeti bine si nu face mofturi "eu nu beau decat nush ce cocktail". Aici tre sa ii dai 2 beri. Pantalonii sau fustele scurte pana sub fund nu lipsesc, sanii pe afara nici atat (numa ca aici sunt mai multe siliconate), miscarile lascive de felina in calduri sunt prezente, (numai ca uneori ele uita ca nu sunt feline, sunt hipopotami)

Nu vreau sa fiu rea...desi sunt. Sunt pentru ca bunul-gust nu are nimic de a face cu kg in plus.

Concluzia mea e ....specimenele sunt peste tot. Nu doar la ei, nu doar la noi ;)

SI eu care credeam sa scap :)))))))

vineri, 20 august 2010

american drim




Dar hey!!! Stiu, stiu, am lipsit cam mult. Dar nu am plecat de tot :P




Am intarziat pentru ca minunata tara in care ma aflu nu inceteaza sa ma uimeasca :) Si cu bune si cu rele. De cand nu am mai scris in casa Big Brother a ajuns casa Bug Brother....:)))


Dar nu e chiar asa de rau in ceea ce priveste compania din casa, totul e asa cum trebuie sa fie, o viata telenovelatica cu despartiri si ....impartiri :P...E si normal, avand in vedere ca aproape 40 de suflete traiesc in aceeasi casa....Pe langa faptul ca m-am trezit intr-o casa cu pareri diferite si nu numai, am avut placuta surpriza sa ma trezesc cu 1o romani "pe cap"....va dati si voi seama cine face "legea" :))) e minunat sa stii ca sunt "de-ai tai" si ca ai ce vorbi cu ei :)

Trecand peste asta, am aflat pareri cat se poate de ciudate, printre care cea mai cea e "Nu imbratisez nici o fata, nu ma ating de nici una pana la casatorie"....sau "nu te atinge de baiatu ala ca am fost cu el o luna si inca il consider proprietatea mea":))) Telenovela continua :-S




Revenind la minunatul popor intalnit aici....Apropo, dragi prieteni romani....noi suntem comunisti evident si toti vorbim limba rusa. Asta e parerea lor. Da e de bine, ca unii din ei nu stiu nici unde e Romania. Am avut surpriza sa aud "In ce stat e asta?"




EU una am considerat poporul asta o amestecatura de incuiati...si bine ca am venit direct la sursa sa ma conving. Pe cat de mult ma incanta unele lucruri de aici pe atat de mult ma dezgusta altele.




Surprizele mari au venit in magazine, unde am vazut pe raft oua gata fierte, ca deh, e greu sa pui ouale in oala, am gasit numai mancare congelata de bagat la cuptorul cu microunde care, evident, fie ca e orez, fasole, mazare, porumb are acelasi gust. Painea e cozonac....si e cam ciudat sa mananci cozonac cu sunca, pardon, bacon. Tot ce e semipreparat, tot ce are senzori si e usor de folosit e foarte admirat in tara asta. Am impresia ca au un stil (laudabil uneori) de a face din orice c***t ceva extraordinar. Cu toate astea nu as da ciorba de fasola cu ciolan pe nimic de aici.




Oamenii sunt primitivi in gandire, nimeni nu concepe sa mergi pe jos intr-o plimbare, avand in vedere ca sunt dependenti de masini. Intr-una din primele seri cand am facut o plimbare in "downtown" toti soferii se uitau la noi ca la obiective turistice (vorba lui Norby). Cred ca am nimerit si noi in locul unde toti sunt tipic americani, cu palarii de cauboi si curele cu catarame de metal.




Sunt socata de felul in care se comporta oamenii astia, sunt satula de zambetul lor fals si de "hy, how are you today" zis de tanti de la magazin. Sunt uimita ca merg in magazine chiar si in pijama si cu parul valvoi sau ca unii copilasi au pantalonii rupti si murdari de nu-i adevarat, dar mama lor conduce o benga masina, are unghii false si, evident, mamanca la mec. Adolescentii nu au voie in cluburi pana la 21 de ani...dar se intalnesc in garaje si se drogheaza. Asa stau lucrurile in minunatul orasel.




Sa nu credeti ca nu am ramas cu amintiri extraordinare...Am intalnit oamnei minunati, e o vara remarcabila....Si imi va fi dor cu siguranta de muuulti de aici :D


Dar partea frumoasa a lucrurilor o las pentru alt post ;)


Am inceput cu partea mai putin roz ca sa intelegeti ca "american dream" nu e nici pe departe ce isi imagineaza multi...american drimu ti-l faci tu cu mana ta, daca esti dispus sa treci peste prostia lor inimaginabila :)




Revin cu alte impresii cat de curand....Take care!!!