BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 1 februarie 2011

Iarna e sexi.




Da...iarna e sexi. Pentru ca arata bine. Iarna totul arata bine. Nu conteaza ca e prost, arata bine si atat.




Pe langa faptul ca pana si eu ii dau o conotatie usor romantica iernii, ea chiar e frumoasa. E sclipicioasa, curata....alba. Ganditi-va si voi....cand arata cel mai bine copacul din fata blocului? Cand e nins.

Dar mai e un punct de vedere. Iarna se acopera gunoaiele. Gunoaiele stau cuminti la plapumioara sub zapada pana cand nenea soare se gandeste sa de "deschiloteze". Am I right?




Pana insa se intampla asta, sa facem poze la superpeisajul de afara (daca ne incumetam sa tinem mainile pe aparat la cele -nustiucate grade), sa avem grija cum calcam sa nu ne rupem ceva pe "patinoarul" care se intinde pana in statie, sa ne imbracam gros... si sa gasim motiv de a sta la un ceai cald cu prietenii. Asa....sa se incinga o poveste:)






Cine iubeste iarna sa ridice mana sus ( in cazul de fata sa arunce cu un comentobulgare :P )




Hai va trimit un pup inghetat :))


5 comentarii:

Poison spunea...

Iarna..imi place la nebunie, prima ninsoare, sarbatorile de iarna cu zapada, inca cateva ninsori, poze poze poze....dar ce e prea mult strica. :(

Marius Gabriel spunea...

buey dee iarna nu'i sexi :)) este frumoasa,si geroasa :D

dedelicious spunea...

:)) E sexi... mariuse, cand vi la o bataie cu bulgari? sau la o intrecere pe sac? :P)

para spunea...

Pazea ca vine comenobulgaru,....ZBANG si ratza cadde, si mersi da tine-ti pup-inghetaturile pt tine ca ma ia cu frisoane...haidati sa ne dam cu alea de dat in fund(a nu se intelege gresit e vorba de planse de zapada) in parcu "submarin".

dedelicious spunea...

oioioi radu da hai pe tudor vladimirescu cu sacu...:D