BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 3 ianuarie 2010

2000+10

Acum, la inceput de an, avalansa de urari de bine ar trebui sa ne inalte...
Sondajele si premonitiile pentru minunatul an care vine nu intarzie sa apara, criza e mentionata peste tot, pe langa asta boli, razvratiri, razboaie, nemultumiri, lipsuri, fenomene naturale dezastroase...
Eh la naiba, let us live!

Cum iti asterni asa dormi.
S-a dus perioada sarmalelor, a cozonacilor si a vinului fiert ... (vorba unui prieten:"e ciudat sa fiu treaz":P) Maine e luni, e 4 ianuarie si multi dintre noi revin la servici, scoala... Si probabil multi cu sperante pentru un an mai bun si pentru realizari mai mari.
Un sfat am...lasati prejudecatile deoparte, mergeti inainte si cu cat va doriti mai mult un lucru, cu atat mai repede il veti indeplini:)
In general e bine sa iti impui teluri, sa ai o tinta...si s-a constatat de curand ca e mai bine sa iti tii planurile secrete:))
Adica sa nu spui nimanui ca anul asta ai de gand sa inveti mai bine, ca ai de gand sa pleci in croaziera sau ca ai de gand sa iti gasesti un gagic bogat. Sansele sa iti duci planul la bun sfarsit sunt invers proportionale cu numarul de persoane care stiu. Asa ca...munciti pentru voi, sperati pentru voi, ca pana la urma, daca stai sa te gandesti, nu iti baga nimeni in traista:))
Ca o concluzie...succes in tot ce vreti sa faceti, in tot ce sperati sa faceti si succes sa pastrati ce obtineti...

Niciun comentariu: