BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 19 noiembrie 2009

:|

Ma socheaza prostia omeneasca. Da, da...stiu, pe toti ne socheaza. Si totusi specimenele astea imbecile traiesc printre noi.
Luam zi de zi parte la ciudatenii...Suntem in plina campanie electorala. Nu sunt cunoscatoare, sustinatoare sau fanul nimanui. Stiu totusi cine ar merita o sansa.
Astazi vad pe marginea soselei (venind dinspre Cluj spre Sibiu), un panou publicitar, inchiriat (probabil) de o firma de constructii. Peste acea reclama umila statea suspendat un banner al unui candidat politic!!! Lasa-ne nene, suntem si asa satui, de ce ii infunzi pe altii? Ok, nu e vina candidatului, e vina vreunui copil amarat si cu mintea in colturi care a gandit (sau nu) ca face un lucru cel putin bun. Aiurea, anul asta e mai grav ca oricand, afisele te urmaresc si daca mergi la WC, in conditiile in care nu esti constipat de atata campanie. Noua sincer ne-ar trebui un Vlad Tepes, care sa ne traga in teapa la propriu, nu la figurat ca toti amaratii de pana acum.
In timpul aceluiasi drum mirific o ambulanta incearca din rasputeri sa isi faca loc printre masinile grabite. Evident, are prioritate si fiecare sofer trage frumos jumate de metru pe dreapta, pentru ca asa e normal, etic, logic, legal. DAR...in fata mea un cocalarus retardulus imbogatitus de tata-so statea la volan, prea sigur ca el, numai el, nu trebuie sa se fereasca, e muuult prea mare deranjul!!! Cu ochelarii la ochi (pe timp de ceata?!?!) el, regele soselelor nu trebuie sa se mute cu nici macar un centimetru!!! Daca ma-sa era pe moarte si intarzia ambulanta, cu siguranta era vina ambulantei, nu?...
(Servetelele aruncate pe geam sau mucurile de tigara sunt mult prea des aduse in discutie ca sa ne mai gandim la scarba pe care le produc.)
Sunt profund, profund dezgustata!
Nu e vorba de ziua mea stricata sau de a altcuiva, dar e vorba de oameni/animale care strica imaginea/ambianta/viata intr-o tara si asa afectata:(
Romania, Land of choice...


Un comentariu:

Poison spunea...

:)) Asta imi aduce aminte de un banc.
Americanul: We have Barrack Obama, Johnny Cash, Stevie Wonder, Bob Hope.
Romanul: We have Traian Basescu, No cash , no wonder, no hope .:)