BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 10 februarie 2010

I DO!


<3>
I DO....hate Valentine's Day.
Am incercat sa subliniez acest lucru prin toate caile posibile.
Cat de falsi suntem? Cat de obsedati de porcarii?
Sincer...imi vine sa o iau la fuga cand vad sute de oferte la diferite produse, puse pe seama "minunatei" ocazii de Valentine's Day.
Inimioare rosii kitschoase, ursuleti cu "ai lov iu", flori diverse si "misto" aranjate, bijuterii la oferta, tarabe cu maimutoi, felicitari rooooz cu sclipici, catuse pufoase, lenjerie rosie menita sa iti innebuneasca pratenerul, sa il imbete...minunat, nu-i asa?
Da, minunat, americani wannabe ce sunteti, ca ce e al vostru nu stiti sa pretuiti da' in schimb tot ce e de "dincolo" e bun. Interesant, cat individualism! Si iar o sa fie revistele pline de articole erotice si idei speciale de noaptea lu valentin, de sugestii de vinuri, ciocolata si chiloti...
Si nu, daca va intrebati daca e vorba de frustrare...nope. Not at all. Chiar daca am avut sau nu prieten, nu m-a impiedicat sa urasc ideea de falsitate. NU AM NEVOIE DE O ZI CA SA IMI DEMONSTREZ SENTIMENTELE, si cu atat mai mult de sugestii cum sa o fac.
Asta e parerea mea si as vrea ca tot mai multi dintre voi sa fiti de acord cu mine.


O zi frumoasa...si plina de iubire :)


9 comentarii:

htdenisa spunea...

si su..si eu..si eu..."urasc" aceasta "sarbatoare"
Mi se apre atat de nesimnificativ sa primesti o floare,acel mult asteptat "te iubesc", intr-o zi in care toata lumea primeste si atuci cand te astepti sa primesti.Mi se pare mult mai dragut sa primesti o floare, un pix, "un orice" intr-o zi oarecare, intr-o zi in care nu astepti sa primesti,replica spune bine" doar pentru ca e miercuri" :):):):)....o sarbatoare frumoasa...

dedelicious spunea...

multumeeesc! de sustinere si comentariu.Asa e. in fiecare zi se poate aprecia ce ai. te pup :))

Rares spunea...

Eu nu sunt de acord cu tine. Daca ar fi toata lumea de acord, unde ar mai fi frumusetea discutiei in contradictoriu?:)) daca iti schimbi punctul de vedere, o sa mi-l schimb si eu. ;)
Acum pe bune vorbind, nu te agita, let it flow si uite-te dezgustata de pe margine cu o punga de popcorn si un suc; fraierii cumpara, iar smecherii vand. Daca am fost destul de fraieri ca sa importam toate tampeniile, ne meritam soarta.

dedelicious spunea...

da rares, stiu ca e fun sa discuti in contradictoriu, mai ales cu cineva asa de pornit :)
iti multumesc pentru punctul de vedere (desi nu e foarte bine definit) si sunt constienta ca tu ai invatat sa fii detasat si sa privesti de pe margine. eu o spun nu cu intentia de a schimba lumea, ci macar sa identific acele 1% persoane care imi sustin ideea...ideea ca in general comercializam tot ce se poate. u got a point totusi, "fraierii cumpara, smecherii vand" :P

georgi spunea...

Buna remarca "fraierii cumpara, smecherii vand". De fapt, cam totul se reduce acum la ideea asta, din pacate...

Anonim spunea...

Nu am daruit nici macar o floare iubitei mele de Valentines DAY. Nu am facut nimic special de Valentines Day. A fost o zi frumoasa insa, speciala, asa cum este fiecare zi petrecuta alaturi de ea. Cum a spus si htdenisa si tu andreea... eu nu trebuie sa intru in hora si sa joc.. doar pentru ca ASA SE FACE. Eu nu dansez doar pentru ca smecherii BAT DIN PALME. Eu nu daruiesc flori pentru ca TREBUIE. Insa mici atentii, flori, surprize ofer mereu... pentru ca asa simt.
p.s. mai ai unul de partea ta dedelicioaso :)

Poison spunea...

Eu o urasc cel mai tare ! :))
Huooo!!!

para spunea...

Ma, de acord cu toti , dar ganditiva ca societatea e de vina.si suntem prinsi in ea... Ok, sa zicem, nu fac nimic ,nu cumpar nimic, nu zic la multi ani, etc,. e o zi normala,...DAR a 2 a zi cand sotia merge la servici si toate colegele o iau la intrebari:"Si .. ce ti-a daruit scumpul tau sot de valentines?!","NimiC?!! ,HAHAHA,ce sot penal ai, al meu mi-a cumparat un mercedes ...etc, etc".....Cum credeti ca imi va fi seara din 15 feb,,.. ..io zic ca tumultoasa.. asa ca joci frate ca nai ce face,traim in societate si nu poti fi mai prejos ;) ca te arata lumea(orbita de idei preconcepute) cu degetu si rade de tine...

dedelicious spunea...

Radu.... Daca asa ti-o educi asa o ai.
Daca i-ai dat flori in fiecare an pana acum nu poti sa nu ii dai anu asta. Ca normal ca vei avea o seara, cum spui tu, tumultoasa. Si da, societatea ne construieste, dar nu ne impune nimic. :)