BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 31 mai 2011

C'mon Kid!










Pentru ca maine e Ziua COPILULUI :) vreau sa imi amintesc de :








1. Napolitanele Margareta (am gasit in anul 2 de faculta la un magazin din scara blocului si i-am zis la tanti sa mi le dea pe toate pe care le are)





2. Cand infundam 3 gume Minty in gura de nu mai puteam vorbi ( guma care era varianta mai ieftina a lui Wrigley Spearmint, ca nu toti aveau rude prin America sau Germania)





3. Lipiciu ala cu lopatica pe care copiii il mancau pentru ca avea miros asemanator cu cel de migdale :)))





4. Gumele de sters in forma de capsunica :))




5. Isteria papucilor "ca a lu Andre", maieutele pana la buric, sclipici pe la ochi si parul prins "palmier" in varful capului :P





6. Fascinatia descoperiri fardului albastru intins excesiv pe la ochi si incercarea disperata de a-l sterge sa nu vada mama urmele





7. Frizura "Castron" si nebunia Backstrees Boys





8. Imitatul vedetelor din telenovele :)))) ( am avut o pasiune maaaare pentru "Deceptii" =)) )





9. Si vreau mai ales sa imi amintesc cand eram inebunita dupa "bomboane pe bat"(adica Topitop, asa se numeau parca :)) Imi amintesc ca mama cumparase o punga de dropsuri ( mancam pana explodam), dar a trebuit sa le puna pe fiecare in scobitori ca sa fie bombon pe bat ca asa vroia muschiu' meu :)))





Sunt convinsa ca sunt atatea chestii pe care le-as putea scrie si de care m-as amuza copios, dar va las sa imi impartasiti amintirile voastre cele mai apropiate de cand erati copchii inconstienti ca viata nu-i asa roz ca dropsurile de capsuni....





sâmbătă, 28 mai 2011

Hai sa exageram!

Am vazut saptamana trecuta o stire din marginimea Sibiului, legata de serbarea de sfarsit de an a copiilor de clasa a 8a si a 4a. Imaginile din fundal ii aratau pe toti fericiti ca au terminat scoala si isi primesc TOCA si diploma. Erau astfel pe rand strigati in fata sa isi primeasca hartia si ...toca, simbolul absolventilor. Oh, dar oare ce au realizat? Au terminat clasa a 4a, respectiv a 8a....oau.Oare unde-s coronitele alea impletite cu mandrie cu o seara inainte pe care le primea doar cel care obtinea premiul 1? Cred ca-s prea naturale pentru falsitatile din ziua de azi...



Si ca sa completez imaginea, am fazut pe minunatul feisbuc copii de gradinita imbracati in robe si cu toca pe cap. Absolventi de gradinita.... Ai de capu meu, parinti, sa fiti mandri ca au terminat piticii gradinita, chiar era cazul sa inteleaga si ei importanta acestui fapt, sa arunce toca in aer pentru rezultatele obtinute..de a se juca 3 ani.



Aceasta manifestare de curs festiv ar trebui sa aiba loc la terminarea facultatii....si atat. Daca primesti toca la terminarea fiecarui ciclu scolar, care mai e farmecul? Sa faci colectie pe dulap?:P






Mah oare is io nebuna sau trebuia sa primesc toca aia cand m-am nascut? Cum pentru ce? Pentu ca am vazut lumine zilei, ce, nu-i de ajuns?:))


miercuri, 25 mai 2011

WTF is wrong with people???:)))



Cautand o garsoniera zilele trecute, am dat de urmatoarea oferta irezistibila...









Ce ziceti fetelor? Eu zic sa ii lasam numarul pe la vreo 100 de agentii matrimoniale, sa aiba de unde alege... ;)

Lyrics of the week...

"Sweetheart, this world - it makes no sense,
No pot of gold, no innocence...."


Atb- Renegade

<3

joi, 19 mai 2011

Lyrics....

"U'll never get to heaven if you're scared of gettin' high..."

Kylie Minogue,
Red Blooded Woman


Enjoy,
sunt in concediu, asa ca daca nu scriu don't blame me :)

miercuri, 11 mai 2011

1 vers/saptamana :)

De azi incepand voi scrie cate un vers, doua ( poate chiar strofe) din piesele mele preferate. In fiecare miercuri. (Bineinteles, cu linkul catre piesa, poate va place prea mult ce cititi ;) ). Enjoy!

Saptamana asta (si nu numai....The Script)

"You gotta stand for something,
or you'll fall for anything..."

(The Script- Fall for anything)

marți, 10 mai 2011

Luminati-ma!



Am o mare dilema....

Poate voi cei 2virgula3perioada6 cititori ai blogului ma puteti lumina. ( sper totusi ca sunt mai multi cititori :D stiu ca sunt, mersi ca va pierdeti cateva minutele din life ca sa cititi ce imi debiteaza mie mintea)

Asadar...cum e mai bine, cum razbesti mai bine in viata asta cruda, intr-o societate si mai cruda? (:P)

1. Daca esti as intr-un domeniu caruia ti-ai dedicat jumate din viata de pana acum, ceva ce nu neaparat iti place dar esti bun la ceea ce faci si restul lucrurilor te cam depasesc, de aceea nici nu treci de granitele domeniului tau;
2. Esti interesat sa stii cate putin din fiecare domeniu, nu esti super excelent in niciunul din ele dar nimic nu te sperie si pentru tine nu exista replica "nu se poate".

Deci, sunt curioasa, voi ce credeti? Puteti sa imi raspundeti si pe mess, sau mail, sau sa ma sunati, orice e bine. Sunt foarte curioasa.


marți, 3 mai 2011

Scorpie, caut baiat 12 in 1








Scorpion+ Taur ->atractie obsesiva




Racul e ca o bomboana de ciocolata




Balanta te tempereaza




Fecioara te sustine in tot ce faci




Gemenii sunt deschisi si comunicativi




Pentru flirt si amuzament cauta un berbec




Pentru certuri incheiate cu sex nebun gaseste un scorpion




Varsatorul te rasfata




Sagetatorul iti acorda atentie si plimbari




Leul te provoaca (mmmmm)




Capricornul e profund




Pestii ti se par adorabili si numai buni de iubit.








Deci...Unde-l gasesc pe ala care le are pe toate? :))))


Tot ce vreau sa evidentiez e faptul ca nu poti tine cont de asa ceva, cu atat mai putin sa iti bazezi alegerile pe asftel de criterii. Sunt totusi mici caracteristici care unesc persoanele din aceleasi zodii, dar chiar nu cred ca ar trebui sa refuzi pe cineva pe motiv de incompatibilitate zodiacala :))


Va tzuk intepat asa, ca o scorpie care sunt cateodata. Punct!