BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 15 februarie 2012

Femeia si cratita

Din cauza/datorită unei discuţii recente de la my (nici pe departe) perfect job şi pentru că mai nou apare un status pe facebook care sună cam aşa:
Femeia a fost facută din coastă...nu din picior ca să fie călcată, nu din cap ca să fie superioară, ci dintr-o parte ca să fie egală... de sub mână ca să fie protejată şi de lângă inimă ca să fie iubită ! asa ca Happy valentine's day!
... aş vrea să cer nişte explicaţii. DA, explicaţii. De fapt să le dau, nu să le cer.


Dar vreau să spulber un mit, o idee, o fraza, o aşa-numită insultă.

De cele mai multe ori când se vorbeşte de femei şi bărbaţi se ajunge inevitabil la "egalitatea între sexe". Din nou, nu despre asta e vorba aici...ci de acel un "deştept" căruia i se trezeşte neuronu să zică "Io, frate, nu-s de acord cu asta. Femeia tre să stea la cratiţă". Poi bine mă geniu lu` mama, normal că stă ŞI la cratiţă, că doar vrea să manânce ceva, sau ai tu bani s-o scoţi toată ziua în oraş?? Aaaa, nu ca aşa ai considera ca e o materialistă. Sau hai să punem altfel problema. Şi maică-ta a fost femeie de cratiţă. De ce? Pentru că la un moment dat te-a hrănit pe tine, pui golaş si flămând. Da, exact. Deci încetează să mai spui chestia asta ca pe o jignire sau ca să pară că tu eşti ăla care ştie să facă ordine în lume. Dacă trimiţi o femeie la cratiţă nu e insulta, pentru că sunt femei/fete care chiar ştiu şi le face plăcere să gătească. Şi când cremvuştiul ăla din pantaloni nu se va mai hrăni cu cărniţă moale de mall, atunci vei avea nevoie de o "femeie de cratiţă" care sa îţi pună ceva pe masă, care pe lângă asta să aducă şi bani în casă ca doar nu eşti tu ultimul fraier care munceşte pentru familie, dar în acelaşi timp să nu fie nici impresionistă cu idei de femeie de carieră... bine mucea, deschide ochii când visezi!

Fetelor, fiţi femei de cratiţă dacă vă chiar pricepeţi, de ce nu? De ce oare barbaţii bucătari sunt sexi, pe când a trimite o femeie la cratiţă e ... hilar?

Eh, lume întoarsă cu susu-n jos... trimite-mă la cratiţă şi mă duc. Şi mă întorc şi ţi-o trântesc în cap.

Poftă bună! ăăăăă O seară bună!


7 comentarii:

Teo spunea...

ahaha:)) Ai pus punctul pe icu postul asta. Cei care spun ca locul femeii e la cratita sunt misogini, barbati comozi care stiu doar sa faca un ceai si ochiuri. Aaa....si pe langa faptul ca femeia sta la cratita, au pretentia sa stea tolaniti pe canapea in fata TV-ului pana cand femeia pune masa-strange masa- spala farfuriile. Si mai intreaba uneori...mi-ai spalat bluza cutare? Well, mon cheri, daca tu ai indesat-o in dulap alaturi de cele curate, de unde era sa viseze femeia ta ca tocmai bluza aia trebuie spalata?

Si ca sa inchei, la capitolul asta sunt o norocoasa, Super Bobita...e super Bobita. :))

Iuliu spunea...

Cum spunea un prieten, bărbatul care crede ca femeia ii făcută sa stea la cratita, nu știe ce poate aceasta sa facă in dormitor.....

dedelicious spunea...

=)) iuliu, total comentariu :D
teo, u lukcy and u know it :))

Anonim spunea...

de acord cu Iuliu. mereu am crezut ca din gatitul IMPREUNA poate sa iasa ceva foarte funny si ... (cred ca vroiam sa spun sexi dar inca incerc sa caut logica pt asta). Nu suntem egali, din contra ... doarte diferiti. Insa cu siguranta in drepturi SUNTEM(egali). :P Si in plus de asta, imi place sa gatesc si desi nu sunt expert, am primit cateva laude (cu interes desigur).! :D

dedelicious spunea...

Multumesc pentru parere Anonim, gatitul impreuna poate fii sexi rau :)) Si baietii care gatesc sunt de apreciat hehe ;)

Anonim spunea...

Tot citesc articolele tale si ma stric de cap :) imi plac mult

Colegu' H.

Anonim spunea...

Colegu' H. ma bucur ca inca se ma rade la unele dintre ele:) Promit sa fiu mai promta si sa revin cu mai multe articole, de actualitate... :D