BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 25 mai 2010

O parere.



Pentru ca in ultima vreme ma calca pe nervi orice e prea mult, va propun sa vorbim despre iubire. Nu, nu despre inimioare. Sau fluturi sau sarutari sau melodii romantice. Sigur, fiecare vede lucrurile astea din prisma propriei sale personalitati.
Evident, lumea internetului e mare, e vasta si plina de sfaturi gratuite. "Cum sa il seduci"..."Ce ii place ei"..."10 metode de a-i face surprize barbatului cu care esti"..."Cum sa ii cumperi flori iubitei"..."Cum sa te abtii sa nu ii cauti mesaje de la alta in telefon"..."Cum sa ii dai de inteles ca nu ai chef de prostii in seara asta"..."Ce chiloti il baga in boala"... Sigur, sfaturile pot fi si folositoare, nu reneg chestia asta. Dar sincer... Prea rar vom proceda dupa un astfel de scenariu.
Un lucru foarte amuzant mi se pare sa citesc forumurile revistelor online. Nu pentru ca imi place sa rad de nelamuririle altora, ci pentru ca cele mai multe intrebari/posturi sunt legate de compatibilitatea zodiacala. Ceva de genul "Eu berbec, el fecioara, cum credeti ca va evolua?" Sau "Eu scorpion cu ascendent in rac, el taur, avem vreo sansa de reusita?" :))))))))
Dragii mei, si eu sunt interesata de caracteristicile zodiacale, pentru ca exista o baza comuna pentru persoanele din aceesi zodie, dar nu imi planific viata pe astfel de considerente.
Daca dati un "sarci" pe gugal pentru compatibilitati veti gasi nu numai pareri diferite, dar o sa spuneti ca nu exista compatibilitate 100%. Pai nici nu exista. Si nici nu trebuie sa existe:))
Cand o persoana te place si sentimentul e reciproc, iei in calcul ceea ce iti place tie sa vezi la o persoana, lucruri care pot varia de la aspectul exterior pana la cum mananca persoana respectiva, nu-i asa? Apoi sa stiti ca nu toti berbecii mananca la fel :)))
Lasand gluma la o parte, multe lucruri depind si de crestere, educatie, personalitate construita in timp... Citeam un articol foarte amuzant in 24FUN online... "Despre barbati" se numeste articolul. Concluzia persoanei care l-a scris este ca si femeile si barbatii cauta SEX... Femeile cu UN barbat bine, amuzant, inteligent, pasional...barbatii cu mai multe femei...numa' sa fie pe gustul lor....fizic. Nu as fi asa de critica. Nu pot generaliza.
Pot doar sa imi spun parerea....suntem atat de diferiti incat ma intreb de ce mai cautam relatii unii cu altii:)
Da, pe de-o parte suntem noi, femeile obsedate si nebune, pe cealalta sunteti voi, superficialii si indiferentii. Cu toate astea ne vanam reciproc. Concluzie? Ceea ce se numeste "iubire" cere sacrificii...incercari...compromisuri. Cand intelegem asta meritam sa fim iubiti. Pana atunci ne multumim cu incercari pasagere.

"Ca sa iti gasesti printul, trebuie sa saruti multe broaste".

Sa fiti iubiti! :P

Niciun comentariu: