BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 28 martie 2012

(NE)multumire

Bun venit in Romanica.




Litoralul e distrus.

Strazile au din ce in ce mai multe gropi.

Parlamentarii (monkeyz with suits) pleaca in Congo la mancat de banane.

Invatam ca fraierii si stam un an sa gasim un job acceptabil.

Credem ca multinationalele ofera corn cu ciocolata cand de fapt ofera pita uscata de 3 zile .

Totul functioneaza pe sistemul “lasa mai ca merge asa” sau…pe SISTEM, daca stiti la ce ma refer.

Si cu tot patriotismul (fals) afisat de multi, si eu as avea o parere cat se poate de proasta de tara aia pitica si cu oameni prostanaci, tara care are de toate’ da nu stie sa foloseasca nimic.

De unde frustrarea asta?

De la o intamplare recenta…

In tren, ruta Cluj-Budapesta.

2 turist straini.

Vine primul control (din cele 6), sa controleze biletele. Totul ok. La fel si in cazul celui de-al doilea rand de controale. Apoi pe teritoriul Romaniei, controlul de la vama, pentru actele de identitiate. Apoi controlul de bilete in Ungaria.

Studentii de vizavi nu a veau bilet bun. Cum mah, cum adica cand 2 romanashi mancatias au controlat biletu si a fost totul in regula?

Mno bun, toata lumea nedumerita… Baietii (sau mai bine Bietii) aveau un singur bilet, doar DUS si platisera pe el dublu. Vorbind engleza perfect, ma indoiesc ca au cerut ei gresit, dar oare fatuca din gara la ce s-a gandit? Au cerut 2 bilete si au primit unu’ singur pentru care au platit dublu. Cum sa fii mah asa de nepasator sa iti bati joc de oameni? Si cum sa explici faptul ca aia doi controlori nu au vazut nimic in neregula??? Sau … dupa zicala “great minds think alike” e la fel pentru stupid minds?

Ca sa nu mai vorbim cat de inadmisibil mi se pare ca intr-un tren international sa nu stii sa vb engleza (cazul controlorului ungur).



Astea fiind zise… desteapta-te romane!

miercuri, 21 martie 2012

Check-in

Poza nou uploadata pe Feisbuc.
Cu o fata.
O fata care priveste in sus spre nemurire.
N-am nimic cu poza, fiecare e liber sa faca ce vrea.
Primeste vreo 3 likeuri
2 comentarii.
Hopa… unu din ele “Foarte faina fata”
Raspunsul fetei… “Multumesc Doamna Profesoara”
Mno amu nush daca profa era/e tanara, tinea cursuri pe net sau e pur si simplu nonconformista.
Dar sunt de parere ca fb-ul e strict pentru pustani fara ocupatie. Asa ca mine. Sau pentru cei care vor sa se combine. Sau sa is promoveze blogu. Asa ca mine. (Chiar ma gandesc serios sa il inchid la un moment dat)



Dar de ce, daca esti profa si ai feisbuc, de ce ai da likeuri si comentarii elevilor tai? Care mai e respectul pe care il vor avea ei pt tine? “Aaaa, lasa ba, ca asta de romana mi-i pretena pe feisbuc, ieri mi-o comentat poza in care aveam fata aspiranta ca eminescu, ii clar ca imi da 10! Daca nu o santajez, ca am vazut ca i-o dat profu’ de sport like la poza din parc. “
Sunt sincer ingrijorata.

Status: Ajutor, raman corigent la mate.
Profu de mate likes that. Profu de fizica se prapadeste de ras. Colegu din 11 A scrie”Si eu”

Maine nu facem ore.
12C Likes that.


Ca sa nu mai zic de penalitatile alea de chestii cu “check in” care ii isterizeasa pe pustani.

X is in ora de mate here- “Colegiul Economic Sibiu”

Hai nu zau si noi ar trebui sa dam like de fericire ca tu esti la ora de mate? Nu pisi, e o chestie normala. TREBUIE sa fii in ora de mate.
Si faptul ca celealalte doo plictisite de colege iti dau like nu e extraordinar. Nu, chiar nu e.

Mai bine v-ati pune “In a relationship” cu viata reala si lasati prostiile.


marți, 20 martie 2012

With or without you....

Fire sociabila, de la mama natura, cu nevoie mare de prieteni si povesti, cu atittudine pro fata de retele de socializare (a se intelege schimbatul pozei de profil odata pe saptamana), cu nevoia de a scrie si a impartasi chestii care mi se pare mie ca v-ar prinde bine si voua…. Am avut recent ocazia sa experimentez ceva unic, ceva care pe altii i-ar dobora si i-ar rupe de realitate, ceva mai mult sau mai putin explicabil dar…. Prin care ar trebui sa treceti TOTI.

Dintr-o situatie mai mult sau mai putin logica/normala/posibila am ramas fara internet. Vreo luna. Apoi…fara laptop. Alta luna. Apoi fara cablu TV. Forever, ca nu mi-i dor de el. Dar… am fost pusa in situatia sa… nu stiu ce sa fac. A se intelege ca erau grade cu minus afara cand s-a intamplat lucrul asta… deci nu, am refuzat sa pun mallurile pe lista de optiuni, parcurile din pacate la fel. Cafenele… ei bine, nu mersi, nu toata ziua cel putin. Asadar… Ce oare sa fac? Colegele- la lucru. Buuun singura in casa, cu radio. Da, radio. Si nu, nu Pupatfm. Nici altul de genu’.

Am citit mai multe carti, chiar foaaaarte faine.
Am gatit mai mult :D Si da, apartamentul 34 de la nr 2 de pe strada X din cartierul preaminunat Manastur inca exista.
Am reusit sa aranjez anumite lucruri pe care credeam ca nu o sa le mai rezolv niciodata din lipsa de timp.
Acum ca a venit caldura (si internetul inca nu) am sa ma pliiiimb. Muuult. Ca celulita nu pleaca stand pe facebook. Nici la tv. Si nici buna dispozitie nu vine de pe facebook.

Asadar nu, nu am murit. Mi-a prins chiar foaaaarte bine. Mai vreau. Sigur ca o sa reconectez, dar vreau sa stiti ca se poate si fara, e vindecabil !

O zi frumoasa si spor la toate :D