BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 28 martie 2012

(NE)multumire

Bun venit in Romanica.




Litoralul e distrus.

Strazile au din ce in ce mai multe gropi.

Parlamentarii (monkeyz with suits) pleaca in Congo la mancat de banane.

Invatam ca fraierii si stam un an sa gasim un job acceptabil.

Credem ca multinationalele ofera corn cu ciocolata cand de fapt ofera pita uscata de 3 zile .

Totul functioneaza pe sistemul “lasa mai ca merge asa” sau…pe SISTEM, daca stiti la ce ma refer.

Si cu tot patriotismul (fals) afisat de multi, si eu as avea o parere cat se poate de proasta de tara aia pitica si cu oameni prostanaci, tara care are de toate’ da nu stie sa foloseasca nimic.

De unde frustrarea asta?

De la o intamplare recenta…

In tren, ruta Cluj-Budapesta.

2 turist straini.

Vine primul control (din cele 6), sa controleze biletele. Totul ok. La fel si in cazul celui de-al doilea rand de controale. Apoi pe teritoriul Romaniei, controlul de la vama, pentru actele de identitiate. Apoi controlul de bilete in Ungaria.

Studentii de vizavi nu a veau bilet bun. Cum mah, cum adica cand 2 romanashi mancatias au controlat biletu si a fost totul in regula?

Mno bun, toata lumea nedumerita… Baietii (sau mai bine Bietii) aveau un singur bilet, doar DUS si platisera pe el dublu. Vorbind engleza perfect, ma indoiesc ca au cerut ei gresit, dar oare fatuca din gara la ce s-a gandit? Au cerut 2 bilete si au primit unu’ singur pentru care au platit dublu. Cum sa fii mah asa de nepasator sa iti bati joc de oameni? Si cum sa explici faptul ca aia doi controlori nu au vazut nimic in neregula??? Sau … dupa zicala “great minds think alike” e la fel pentru stupid minds?

Ca sa nu mai vorbim cat de inadmisibil mi se pare ca intr-un tren international sa nu stii sa vb engleza (cazul controlorului ungur).



Astea fiind zise… desteapta-te romane!

Niciun comentariu: