BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 24 septembrie 2009

Despre fete.....


Azi am chef sa vorbesc pentru baieti.
Da, baieti. Care se uita dupa noi, fetele. Si care spun despre fete/femei ca nu le intelege nimeni. Dar care nu si-ar putea imagina viata fara noi (nici noi fara ei, evident).
Hmmmm....Dar ce cer baietii?Nu, nu scrie in carti si nici nu sunt cea mai buna sa explic asta....Dar expun doar cateva constatari;) care nu vin in totalitate de la mine. Si in cel putin 50% din constatari se regaseste oricine.
De cate ori, dragi baieti ati mers pe strada si ati intors privirea dupa fete? Eu nu va judec, ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, nu? Dar de multe ori v-ati si strambat, pentru ca gusturile nu se discuta si anumite don'soare nu se incadrau in standarde. Fetele sunt parsive si rele si exagerate, nu baieti? Sunt absurde si cer prea mult, posesive, nehotarate si superficiale, va fac sa suferiti si nu va inteleg, va comprima libertatea si va acuza prietenii, nu sunt alaturi de voi si aduc mereu in discutie cuvantul "noi", care pentru voi e muuult prea mult. Vor ursuleti sau iepurasi de plus, inele si cercei, iesit in oras, flori, plimbate cu masina, la prima intalnire doar "mana pe picior", sms-uri dulci de "noapte buna", au fitze, vor la mall, vor plimbari romantice in parc, poezii despre luna si stele, vor sa va asortati la haine cand mergeti impreuna in oras, sa aveti unghii curate, freza facuta, portofelu gros, boxeri de firma si sa fiti dotati....cu inteligenta, evident.

In loc de concluzie...NICIO fata nu are toate caracteristicile de mai sus, si NICIUN baiat nu le uraste pe toate....Asa ca se pare ca exista vreo sansa si cu relatiile astea...De fapt...e vorba de intalnirea cu asa-zisa JUMATATE...careia nu ii pasa de atributele de mai sus. In orice caz, poate ar mai fi de scris despre fete (de fapt sigur)....astept sugestii!!! Si promit ca nici baietii nu scapa;)

Un comentariu:

Unknown spunea...

interesant...ce zici tu aici :)