BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 28 septembrie 2009

O zi obisnuita.



Lucruri care ne enerveaza...sau ne amuza. Poate aceleasi ne si enerveaza, ne si amuza, depinde doar de starea noastra de spirit.
Uite, pe mine dimineata ma trezesc niste porumbei care au cuib in scoc deasupra geamului meu. Nu va imaginati ce le-as face cand ma trezesc din somn. Pe de alta parte, cand ii vad cat sunt de amuzanti, ma gandesc ca ei oricum nu stiu ca ma trezesc pe mine din somn, pur si simplu se ocupa de viata simpla pe care o au.
Ma enerveaza teribil sa merg cu autobuzul, dar ce sa fac daca stau la periferie? Si ce sa fac daca exact cand am eu nevoie mai mare de autobuz nu il prind? Normal, daca ajung mai repede in statie autobuzul intarzie, daca reusesc printr-o minune sa fiu in statie fix la ora afisata pe panou...surpriza! Tocmai a trecut. De cele mai multe ori injur in oricare situatie, dar acum cand scriu, ma amuz:)
Imi plac oamenii sociabili si lipiciosi, care stiu sa intretina o discutie, chiar cu un necunoscut...Dar nu despre ce vreme e afara...Si exista oameni care nu au simtul distantei. E minunat cand stai la coada si o duduie impopotanata din spate iti sufla in ceafa...Dandu-ti de inteles ca se grabeste si are o mie de treburi, dar ce vina ai tu? Si tu astepti, la fel ca ceilalti...
Sau prinzi si tu o ora libera dupa amiaza...te gandesti sa dormi. Prinde bine, parca te trezesti ca nou. Dar bineinteles ca minunatii copii ai vecinului de deasupra au primit o minge noua si trebuie sa o testeze in casa, fix in camera de deasupra ta. Si sub geamul tau isi repara vecinul masina...Ce sa comentezi? Nu ai ce, ca doar sta la bloc omu', unde sa se desfasoare?
Mergi pana la chiosc...si observi cutia postala infundata de pliante ...dar si ale vecinilor sunt tot la tine. Ba chiar si facturi...
La chioscul non-stop din fata blocului nu o sa gasesti niciodata primul produs pe care il ceri..."De asta nu avem, numai de la firma X". Ce sa zici? "Dati-mi X". Te intorci cu produsul X, in cazul in care nu e expirat, il mananci, iti faci pofta, dar intotdeauna ai mai manca ceva si n-ai chef sa mergi pana la chiosc din nou.
Seara vrei sa te uiti la TV, n-ai la ce, evident. Numai daca esti fan Trazniti in Nato, Test de fidelitate si emisiuni cu tente politice si despre situatia deplorabila din tara. Dai pe Animal Planet sau pe Discovery, poate mai inveti cate ceva.
Mergi la un suc in oras, ca te plictisesti in casa. Alegeti o terasa/bar/pub. Intotdeauna, cel putin o persoana din grupul tau de prieteni va fi nemultumita de locul ales. Povestiti, radeti, va amintiti, va mai uitati dupa fete/baieti, pleci acasa, pe jos evident, ca autobuzul il pierzi si de taxi n-ai bani, si prieten/a sa te conduca acasa n-ai, sau daca ai e la distanta sau ocupat/a.
Te pui sa dormi, stiind ca a mai trecut o zi in care te-ai convins de cum e sa traiesti ca un om normal, proaspat absolvent de faculate, fara job, dar cu aspiratii mari. Sa fim totusi fericiti ca ne dam seama de ceea ce ni se intampla.O zi buna;)



2 comentarii:

Anonim spunea...

super text si foarte realist.

Anonim spunea...

...e Andreea poate porumbeii aia vor sa iti reproseze ca dormi prea mult :)), si sa las si un comentariu mai serios asupra textului, e foarte adevarat ceea ce spui iar din pacate nu ma pot lauda cu o altfel de viata in momentul acesta, dar viata asta o avem datorita ambitiei noastre si a mediului pe care il alegem...uite daca vrei sa cunosti ce imi debiteaza capul octamind.blogspot.com din pacate nu am mai scris de mult pe el ca nu am avut timp(citeste doar articolele fara "*") sunt tavi b.