BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 20 decembrie 2010

I love Christmas...especially when we get it all wrong.

Eh...daca e Craciun, atunci sunt promotii, oferte, reduceri, concerte, colinde, felicitari, sms-uri, outfitturi, sclipici si puf. AAAA, si mai e ceva. Sunt Craciunite. Peste tot. La fel ca de Paste. Avem iepurasi (confundati mai nou cu Playboy-itze). In cluburi, in mall, pe strada, in orice magazin. Impart pliante, premii, te inscriu la tombole, iti fac cu ochiu si parca ziua de shopping pentru Craciun e mai usoara cand iti zambeste o bomboana de fata decoltata. Dar...in magazin mai dai de 10, asa ca la sfarsitul zilei esti satul. Cluburile lanseaza invitatii... :"veniti la cea mai tare petrecere, cu cele mai hot craciunite!"... ok, deci probabil fetele alea au fost animatoare tot anul, doar ca acum, cu o rochita rosie scurta care nu are nici macar intentia sa acopere ceva, parca au capatat un alt statut. De CRACIUNITA! (poate e o noua meserie si eu nu stiu???). Sa fii Craciunita inseamna ca esti vedeta? ca poate nu inteleg eu:-??

Inca de anul trecut se tot chinuie un site din Sibiu sa implementeze ideea aia ca avem cele mai frumoasa fete (chiar si acum pe criza, asta ne-a mai ramas, de parca ne-ar ajuta pe toti la ceva daca suntem "miss si mister" daca oricum ne conduc niste persoane cu creier de gaina, dar sa nu deviem). Miss Craciunita....ok, deci nu esti Craciunita si atat, esti MISS. Esti cea mai cea dintre Craciunite. Pfff....Minunat. Si pozezi despuitata pe o masina. Ok, site-ul vrea sa creasca, sa aiba vizitatori (pentru ca alt scop nu vad, avand in vedere ca e un site de masini sau despre masini sau cu masini....nu mai inteleg, da stiu sigur ca au concurs cu Cracunite- asadar, siteul cu ce se alege? cu vizitatori razleti in jurul sarbatorilor care vor sa mai vada o buca aaaa, pardon, o fata ;) )

Si ma intreb cu ce se aleg fetele? Ok, poate sunt platite, poate spera sa devina vedete peste noapte (ceea ce ma face sa rad) sau poate doar au placerea sa se cracaneze pe masini si eu [incuiata] nu inteleg (!?). Oricum....am luat-o pe aratura oameni buni.

Poi ce ne facem daca vrem toti sa devenim Craciunei si Craciunite? Nici nu cred ca Mosu are nevoie de atatea ajutoare....mai ales ca, in loc sa fie ajutat la incarcarea cadourilor in sanie, din cand in cand cate o Craciunita se impiedica in tocuri sau cate un Craciunel se incurca in "ciucurasii" domnisoarelor?


Poza pe care o postez e cu Craciunite decente...care sper sa ramana asa :P



10 comentarii:

Unknown spunea...

LIKE ;)

dedelicious spunea...

multumesc Lucian :)

dedelicious spunea...

Samantha M Samantha:asa e! eu, una, evit sa merg la cumparaturi...ma alearga CraCAciunitele prin magazin (sau poate fug dupa Radu si nu-mi dau eu seama) :)))

Poison spunea...

:))) Ha ha :)) chiar ieri am vazut in Iulius Mall craciunite :))) apoi la Cinema city iar craciunite :))) Vreau sa fiu si eu craciunita si nu pot!!! Ca n-am caciula dinaia fluffy :((((((

In orice caz...e obositor..peste tot aceleasi chestii..Bleah.

dedelicious spunea...

Teo, nu caciulita e baza dupa cum bine se vede prin clipuri...;)

Rares spunea...

Craciunite? Unde? :D:D:D
:))
Ah, stai, acum sunt in Zalau, aici daca ar fi putin mai interesant, ar putea spune ca este foarte plictisitor. :))

dedelicious spunea...

rares, ti le trimit la pachet pe toate...ca ma dor ochii de la ele...:P

Rares spunea...

Craciunita nu-i o planta? Tu vorbeai de altceva? :))

dedelicious spunea...

Exista si planta Craciunita si Craciunite plante....;)

Rares spunea...

Si partea frumoasa e ca nu trebuie sa te chinuiesti sa le uzi. =))