BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 27 aprilie 2011

Nu ratati aceasta ocazie unica!



Dupa ce ati fost la biserica zilele astea si v-ati inchinat sau v-ati simtit mai buni, acum aveti ocazia sa faceti conexiuni cu Cel de SUS. Numai cu ajutorul acestei minunate televiziuni.
Dupa Pasti, unii numara cate oo au mancat, altii isi numara ouale. Sa vada daca inca mai pot. Daca mai pot sa isi bata joc de lume. Daca mai stiu prostii babacii cu Credinta mare in Dumnezeul televiziunilor, OTV.

In numele celor care se KK pe ea televiziune va spun sincer: Penibil. E plin Clujul de astfel de anunturi. Pe mine ma fac sa vomit cuvinte urate, care se leaga de mame si tati si oameni cu mintea in punga. Oribil. Deci...Nu ratati aceasta ocazie NEunica dar actuala de a va exprima si voi parerea de mesajele divine de pe stalpii Clujului.

Pana una alta, sper ca ati avut o minivacanta frumoasa si ca v-ati relaxat. Daca nu, puteti oricand sa mutati pe OTV. Acolo gasiti calea. Punct.


2 comentarii:

Urmelinho spunea...

spune-mi că-i o glumă și că nu a existat emisiunea asta și mai spune-mi că afișil e făcut de tine pentru a avea ce să postezi pe blog. se ajunge încetul cu încetul aici http://mihaibendeac.ro/2010/10/05/2135.html (ascultați audio)

dedelicious spunea...

As vrea sa zic ca e doar o gluma, dar nu e. Actiunea de lipire (cu scoci) e inca in desfasurare :(