BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 13 aprilie 2011

oare de ce?

Stau asa si ma gandesc la o chestie… ( si cu ocazia asta am ajuns sa realizez ca gandesc prea mult :) )….Ma gandeam la lumea asta mare… Si regulile ei. Si la cat mi-ar placea sa schimb cate ceva…. Si nu ma refer la pacea in lume si salvatul balenelor (nu ca nu as vrea sa fie pace sau sa nu moara balenele :P), ci la lucruri ce tin de viata noastra si treburi care intra in contact cu noi.

Si anume… de cate ori nu v-ati gandit cand erati mici la lucruri de genul “de ce e vacanta asa scurta”, “de ce tine weekendul doar 2 zile” , “de ce nu e vacanta de iarna la fel de lunga ca cea de vara”… Sau "De ce n-avem scoala/lucru 2 zile ai apoi weekend de 7"? Poi e simplu oarecum…e o regula nescrisa care zice ca daca vrei sa primesti trebuie sa si dai... Si nu e vorba de bataie :)))

Aud atat de multa lume plangandu-se ca nu mai vine odata weekendul ( ca sa isi ia canapeaua in primire sau sa cheltuie bani prin diferite locatii pe vreo licoare magica-alcoolica) …si ca sa fiu sincera, si eu astept weekendul. Si numar….”ioai, e numa’ marti, fir’ar, pana vineri cat mai e…phuuu…. “ Si ce fac vineri? Stau. Nu fac nimic in plus. Ce fac sambata? Poate ies in oras, da, dar nu e regula. Duminica déjà iar injur ca a doua zi e luni…si da, lunea e depresiva. Atatea sperante ne punem in weekendul ala de zici ca se termina lumea acolo. De parca lucurile bune se intampla numai in weekend… Oare n-ar fi dragut sa mergem la o cafea exact in mijlocul saptamanii? Sa sfidam regula asta ca ne simtim bine doar in weekend….Sau la o plimbare…sau la o bere, sau la alergat…face bine, face chiar mai bine decat sa lasi pe weekend activitati de genul, si care de cele mai multe ori duc la pierderea noptilor si injuratul crunt de luni dimineata in momentul in care suna ceasul :>
Daca ne gasim loc si de altceva in timpul saptamanii, ne incarcam cu energie pozitiva. Si nu trebuie sa pierzi nopti, sau sa convoci prietenii la partyuri animalice.
Doar sa traiesti practic…. 2 weekenduri ;)



Sa aveti un mijloc de saptamana frumos, na! Ca weekendul vi l-ati planuit déjà, presimt….:D


Un comentariu:

Poison spunea...

La mine nu era vreo regula cu iesitul doar in weekend. de exemplu, mergeam joia la party studentesc in club. Sau miercurea la cate un chef acasa la colegi. Pe mine weekendul ma indispune..