BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 16 iunie 2011

There's a place and time for everything.

Nu am nimic cu îndrăgostiții. Nu mă deranjează cuplurile. E enervant când auzi sunetuț ăla de muah muah pupături în autobuz. Hai că în parc fie, mai e intuneric, spațiu deschis, nu-s chiar sub nasul tău. Dar în autobuz mi se pare de prost gust. Ei așa-s eu, conservatoare din punctul ăsta de vedere. Dar...e o țară liberă, face fiecare ce-l taie capu '(din păcate, uneori).
Dar eu nu suport....o chestie. Văd cupluri pe stradă, peste tot...ea cu privirea spre el, el cu privirea spre ale ei...pardon, spre ea....când...poing! Mă lovește...el cu poșeta ei....pe braț, pe umăr sau în mână... wtf?
Ok am înțeles, vreau să mă leg la șiret, să mă scarpin cu amândouă mâinile pe undeva, să îmi prind părul, să mă fardez (deși și asta mi se pare aiurea în autobuz, și anume privitul meclei în oglindă)... poate mă opresc să cumpăr ceva și geanta mă incomodează, și tu, iuby buby, mă ajuți. Dar de ce puii mei îi cari poșeta în parc? Când oricum nu faceți altceva decât vă plimbați și geanta ei nu e troler (poate e grea ca un troler, da, da e ai ei, cu porcării de muieri). De ce o cari tu? De ce își mai ia genată dacă nu-i în stare să și-o care? Sau are fetișuri să te vadă pe tine cu geanta de fomei? Aaaaa, sau ai tu fetiș să porți geanta aia? Vezi că sunt genși de bărbați chiar mișto...
Io nush, da dacă tot îi cari genta, de ce nu ii porți și eșarfa? Că tot e trendy așa... De ce mi se pare că fetele sunt așa de încântate că le cară băieții gentile de zici că le-o scos în lume... ? Eu stau să mă gândesc la faza aia că un băiat e cu o genată de femei pe umăr și se întâlnește cu gașca.... eu ca preten de al lui m-aș strica de râs și aș face un mișto de zile mari. Și-s fată și gândesc așa.... pfffff...aaa...și încă o teorie...în geanta se presupune că fetele țin chestii personale...mă rog, rujuri, servețele, rimele, tampoane....de ce ai vrea să le ducă pretenu-to????? Dacă aș fi băiat și mitzi pitzi a mea ar considera că ar trebui să îi duc poșeta aș trimite-o la un papă-lapte care i-ar duce-o necondiționat și acolo aș lăsa-o... pe fată, zic.


11 comentarii:

BFF spunea...

:)) hai k am ras bine... pai..ori ea vrea sa arate cine e boss-ul in relatie, ori el se gandeste ca restul fetelor il admira pt gestul pe care-l face :)) dar eu nu mi-as da geanta sa mi-o tina gagicul.mai ales cu telefonul in ea :)) ahha...

Poison spunea...

=)))) uuu-hu! asta imi aduce aminte de un fost coleg de liceu. El - baiat de baiat, avea o pitzy de prietena pe vremea aceea si ne-am intalnit pe centru, asteptau la coada la fornetti. El ii tinea posetuta de leopardina intre degetul mare si degetul aratator....cu bratul intins =))) ahahhaaa

dedelicious spunea...

bea, aiurea gestu oricum si cu orice scop e facut...
teo, as fi vrut sa vad pozeeee :D

iuliu spunea...

Ma bucur ca esti de acceasi parere cu mine!

dedelicious spunea...

Iuliu, de atunci de la nunta a pornit ideea asta...iti dau dreptate 100% :)

Anonim spunea...

f**k that! daca tot car o geanta de femei pe umar, as fi gay pana la capat! f**k it! bere tuborg tropical si un pai roz, te rog!!!!

dedelicious spunea...

Anonimule, te rog, pune tu din partea mea o piedica primului pe care il vezi ca isi pupa iubita in.... public. :)))

Rares spunea...

Nu cunosc pe nimeni care îi cară geanta iubitei lui. Dacă aș cunoaște, ar fi caterincă maximă. Mi se pare normal să-ți cari singură geanta dacă tot bagi în ea un balamuc de chestii care îți folosesc mai mult sau mai puțin, de ce ți-ar căra-o boyfriendu`? Vorba aia, mi-am cărat destul ranița pe meleagurile patriei încât să-mi permit să iau în balon un cap de cauciuc care-i duce poșeta carcasei cu care umblă. :))

dedelicious spunea...

ahahhaah rares, cu stilul tau caracteristi... asa e. e evident ca nu-s de acord cu ideea de "prieten sclav".

Anonim spunea...

cine cara geanta la una ...la nunta? am pierdut faza? buei, sincer, sa se lege la siret sau sa-si ea gaca pe ea, ... e altceva, dar sa o CAR eu? hm... oricum... caterinca ar fii dar nu m-as stresa prea tare:P tu insa esti PROFUND scarbita vad! :)))

Anonim spunea...

Aaah! Chiar acum cateva zile i-am dat geanta mea unui amic sa mi-o tina pana ma intorc de la baie! Arata ca un prost, mi-era mila de el, dar chiar nu puteam sa ma duc cu geanta la Wc-urile publice. Nu mai puneam mana pe ea altadata! Si-apoi d-aia sunt amicii, sa te ajute cand ai nevoie :D

Dar in rest, nu i-as da geanta mea unui tip sa mi-o care! E parte din look-ul meu, si daca ar tine-o el, mi-ar strica look-ul. Doar d-ai tin geanta dupa mine, ca in rest mi-as putea tine telefonul,banii si cheile in buzunar sau in mana (nu ma deranjeaza sa-mi tin lucrurile in mana).