BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 30 iulie 2011

desprerate.... no, not housewifes, but boys!

Da dragilor, știu, relațiile sunt grele, e greu să găsești pe cineva cu care să împarți ceva și să te accepte așa cum ești, unde mai pui că tre' să îi accepți și tu persoanei respective fața de dimineață și toanele... Și totuși, alergăm unii după alții ca maimuțele în călduri. Și pe lângă faptul că la un moment dat te saturi de alergături, cu cât trece timpul mai mult o să te mulțumești din ce în ce mai greu cu specimenele întâlnite.


Am sesizat o chestie foarte interesantă, mai ales în cazul băieților. (Dacă greșesc, corectați-mă)


După o relație lungă, ''perfectă'', cu o tonă de poze cu iubi pe feisbuc, cu album cu ''noi doi la mare'', ''noi doi in baie'', ''noi doi ... love forevăr:X'' apare brusc status ''X is single''. Și bineînțeles intervin prietenii comuni .. ''CUUUUM?'', ''vai, dar ce s-a întîmplat??'', sau ''Likeuri'' de la gagicutze.


Ei, imediat după perioada ''post-iubi'' băieții o iau razna și adaugă la ''frends'' numa gagicute. Evident că nu le cunosc pe toate, dar dacă poza de profil indică o minipitzi în călduri, atunci aia e. Și apoi vezi ''X is single and is now friend with FOCHOASSHA THA , PIssUlicutzika Moolth Iubita, Tzătze dhe Fier, AngelButtjust4u and 507 other people... ^_^ C'mon now... dacă au prins și specinemele astea gustul feisbucului, nu avem ce face, dar tu, ex-iubibubi, crezi că o faci geloasă pe exa ta? Well... nu te chinui, 60% din noile tale prietene sunt de prin alte județe/țări, 30% sunt minore, 9% sunt total dezgustate că le-ai adăugat la frendșii tăi și mai ramâne un procent care chiar nu cred că te mulțumește:)


Good luck!






3 comentarii:

BFF spunea...

:)) hai ca am ras bine de dimineata
adevarat graiesti :))
dar...faza e ca asa e si la fete, nu doar la masculi :)...se da add mai ales la baieti cu freze cool, masini de masini, musculosi sau....P..ilosi :)) oricum, in ziua de azi "inima unei fete o deschizi cu cheia...de la masina"
pup :*

dedelicious spunea...

:)) vai BFF,aia cu "p...ilosi" e geniala =))) :*

Anonim spunea...

feisbucul asta.... tot mai multa lume incepe sa deranjeze :D
Asta este numai una dintre fetzele Facebook-ului...