BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 29 iunie 2011

Incotro?








A trecut jumate de an. Deja. 2011 e jumatate papat de incercarea mea de a face CEVA. UTIL. Oi fi facut, da inca nu-mi dau seama. Ideea e....school is over. Dead. Nu ca mi-ar fi ocupat prea multa vreme, dar totusi, era un subiect, era o parte din noi. Stiti si voi discutia clasica.... "Mno si la scoala cum e?" Acuma deja aud: "La lucru cum merge? Vine banu?" :))




Desi speram sa fie goale autobuzele vara, nu sunt. Deci inca nu simt Clujul ala gol de care vorbeam aici. Inca e febra cu bacul. Mai cu o licenta pentru unii. Inca (surprinzator) e frig afara de zici ca vine toamna si nu am nici o tragere de inima sa merg la stranduri (adevarul e ca pentru mine e chin sa stau la soare, dar parca nici sa port sandalele prin balti nu-mi place)[Chiar daca deviez de la subiect, vremea asta rece le face pe unele sa isi scoata cizmele de iarna INALTE DE PESCAR din dulap si nu vreaaaaaaaau O_o]...




E iulie si nu miroase a vara! Miroase a transpiratie in Ratuc da, din nou, asta e alt subiect!






Vară, vară te rog dară,



Hai și pe la noi prin țară!


Lyrics!

"You may be a sinner, but your innocence is mine..."


Muse- Undisclosed desires

miercuri, 22 iunie 2011

Lyrics

"When everybody else is getting out of bed,
I'm usually getting in it,
I'm not in it to win it,
I'm in it for you....."

Train- If it's love

joi, 16 iunie 2011

There's a place and time for everything.

Nu am nimic cu îndrăgostiții. Nu mă deranjează cuplurile. E enervant când auzi sunetuț ăla de muah muah pupături în autobuz. Hai că în parc fie, mai e intuneric, spațiu deschis, nu-s chiar sub nasul tău. Dar în autobuz mi se pare de prost gust. Ei așa-s eu, conservatoare din punctul ăsta de vedere. Dar...e o țară liberă, face fiecare ce-l taie capu '(din păcate, uneori).
Dar eu nu suport....o chestie. Văd cupluri pe stradă, peste tot...ea cu privirea spre el, el cu privirea spre ale ei...pardon, spre ea....când...poing! Mă lovește...el cu poșeta ei....pe braț, pe umăr sau în mână... wtf?
Ok am înțeles, vreau să mă leg la șiret, să mă scarpin cu amândouă mâinile pe undeva, să îmi prind părul, să mă fardez (deși și asta mi se pare aiurea în autobuz, și anume privitul meclei în oglindă)... poate mă opresc să cumpăr ceva și geanta mă incomodează, și tu, iuby buby, mă ajuți. Dar de ce puii mei îi cari poșeta în parc? Când oricum nu faceți altceva decât vă plimbați și geanta ei nu e troler (poate e grea ca un troler, da, da e ai ei, cu porcării de muieri). De ce o cari tu? De ce își mai ia genată dacă nu-i în stare să și-o care? Sau are fetișuri să te vadă pe tine cu geanta de fomei? Aaaaa, sau ai tu fetiș să porți geanta aia? Vezi că sunt genși de bărbați chiar mișto...
Io nush, da dacă tot îi cari genta, de ce nu ii porți și eșarfa? Că tot e trendy așa... De ce mi se pare că fetele sunt așa de încântate că le cară băieții gentile de zici că le-o scos în lume... ? Eu stau să mă gândesc la faza aia că un băiat e cu o genată de femei pe umăr și se întâlnește cu gașca.... eu ca preten de al lui m-aș strica de râs și aș face un mișto de zile mari. Și-s fată și gândesc așa.... pfffff...aaa...și încă o teorie...în geanta se presupune că fetele țin chestii personale...mă rog, rujuri, servețele, rimele, tampoane....de ce ai vrea să le ducă pretenu-to????? Dacă aș fi băiat și mitzi pitzi a mea ar considera că ar trebui să îi duc poșeta aș trimite-o la un papă-lapte care i-ar duce-o necondiționat și acolo aș lăsa-o... pe fată, zic.


miercuri, 15 iunie 2011

Lyrics!

"It's times like these you learn to love again...."





Foo Fighters- Times like these

vineri, 10 iunie 2011

Postare pentru pitzi neglijente














Draga mea,

Stiu, ai trudit din greu, sau poate nu, poate IUBY poate si are cu ce si de unde... I-ai visat luni intregi si ai calculat cu sfintenie cand sa ii porti si cu ce autfit. Te gandeai daca alta disperata ca tine ti-o va lua inainte si se va afisa ea prima cu ei. Ai aruncat priviri demne de radar in club ca sa vezi cine mai e ca tine... ai pasit pe ei ca pe ace....de fapt, tocul in sine e un ac, asa e? Ai facut repetitii in casa pe presh, pe gresie sa le auzi tocul pocnind, pe scari sa vezi daca rezista ligamentele... ti-ai admirat cracii considerabil mai lungi in oglinda, stiind ca vei fi admirata cel putin de prietenele tale de suferinta sau de 2 coca...de la intrarea in club. Seara inainte de inaugurare i-ai pupat si i-ai pus in cutie sperand ca vor fi calea ta spre afirmare sociala, apoi te-ai pus plina de speranta la somn.
Da, e vorba de ACEA PERECHE MINUNATA DE PANTOFI UNICI PE CARE II AI TU SI INCA 20 DE GAJICI... Doar ca ai uitat ceva fetita... te rog eu frumos IA PRETUL DE PE TALPA, ca nu vrea nimeni sa stie cat ai dat pe ei sau daca-s piele sau nu!!!!!!!!!!!!!!!!








Update: La cererea lui TEO, am pus poza cu un tip care se afisase cu eticheta legata de pantaloni in club...( Poza e de anul trecut din Rapid City, South Dakota)


miercuri, 8 iunie 2011

Lyrics...

"We only got 80 6 4 houndred seconds in the day,
to turn it all around or throw it all away,
we gotta tell 'em that we love 'em
while we got the chance to stay...
we gotta live like we're dying...

..again, THE SCRIPT (Live like we're dying)

Have a great day tomorrow!

duminică, 5 iunie 2011

Se spune ca....

Se spune ca viata-i grea.... dar indiferent daca are 1000 de kile ....trebuie sa o traiesti! Ca doar nu vei sta depresiv intr-un colt plangadu-ti de mila!
Se spune ca viata de student e cea mai faina...HELL YEAH! Incepe sa-mi para rau ca termin;) Asa ca nu va mai plangeti de sesiune, ca dupa ce-a trecut vreti inapoi!
Se spune ca arati asa cum te simti.... true. Esti fericit ? Se vede. Esti pupincurist? Se vede si e urat. Esti calculat si stii ce vrei? Iarasi se vede...se simte!
Se spune ca iubirea nu dureaza....da ce altceva dureaza ? Singurul lucru la care ii poti determina durata e probabil un film.... si punct. Iubirea nu-i un film...e o telenovela :))
Se spune ca nu uiti persoanele care ti-au facut rau...da de ce ii uiti pe aia care ti-au facut un bine (fie el cat de mic)?
Se spune ca e asa de grea trecerea de la un nivel al vietii la altul, cum ar fi de la liceu la facultate...dar asta se intampla numai pentru noi o privim ca pe-o "trecere" si nu o continuitate fireasca....



Unii imi spun ca la vara Clujul va fi gol....BETON. Mai mult loc pentru mine ;)



Unii imi spun ca viata de om care calatoreste cu RATUCUL e grea....SUBSCRIU :)))))))






Studenta (inca, pentru inca o luna) din CLUJ CITY va tzuca si va doreste o saptamana minunata... :)



miercuri, 1 iunie 2011

Lyric of the day!

What am I supposed to do,
When the best part of me was always you?

The Script, Breakeven

One of my favourites....