BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 16 octombrie 2009

De ce ne incanta lucrurile anormale?



De cele mai multe ori nu ne amintim sub nici o forma o zi banala din viata noastra. De cele mai multe ori ne amintim lucrurile neobisnuite care ni s-au intamplat. Nici o zi in care ai mers la scoala la toate orele nu iti va ramane in minte, in schimb cand ai sarit gardul/poarta de la scoala ca sa chiulesti sa mergi la o cafea cu cativa colegi curajosi ca tine, sigur nu ai cum sa uiti:) La fel te amuzi copios cand iti amintesti ca erai planta la tabla si profa urla la tine, dar tu nu te puteai opri din ras ca se stramba colegul/colega de banca, sau cand ai dat foc la lucrarea de la mate ca ai luat 3 si nu vroiai sa o gaseasca mama, cand i-ai pus piedica unui coleg, cand pictai frumos banca in ora de chimie, cand ti-a cazut cartea de pe picioare sub banca in timp ce te chinuiai sa copiezi sa faci de un 5, cand te-ai imbatat prima data si te-ai trezit a doua zi cu un cucui, fara sa stii ca ai facut breakdance cu o seara inainte, cand ai spart mailul prietenului tau, cand ti s-a rupt tocul de la pantof in mijlocul strazii sau cand te-a udat ploaia inainte de o sedinta, cand ai alunecat prin mall ca te-ai incumetat sa fi pitzipoanca si ti-ai luat pantofi prea inalti, cand te-ai piedut prin padure....lista poate continua, nu doar cu amintiri din copilarie....ci cu lucruri din prezent.
Un sarut perfect cu un necunoscut...o ninsoare de inceput de octombrie...o noapte pierduta...sa cheltuiesti toti banii pe o pereche de adidasi...sa asisti la o cearta pe locurile din autobuz...sa dormi o saptamana numai pe la prieteni...si alte asemenea pe care le consideram provocari...
Astept sugestii;)
O zi neobisnuita va doresc:D


2 comentarii:

Dani spunea...

Am ras in hohote... am intinerit pentru cateva minute... am sters o lacrima evadata din inima catranita de tot ce ne inconjoara atunci cand privirea mi s-a oprit asupra acestui gand al tau, traire exprimata atat de frumos de varful degetelor tale ce s-au jucat cu tastatura.
Ma bucur ca ai hotarat sa-ti dezvalui prin acest "jurnal electronic" o mica parte din sufletul tau, o latura sensibila a ta ce azi, foarte fericit, ma bucur sa o descopar! Sa nu te opresti aici! Te rog sa-mi inseninezi ziua cu cate un articol ori de cate ori ai timp sa iti asterni gandurile pe... blog-hartie.
P.S. Bun venit in Cluj! >:D<

Poison spunea...

poate pt ca lucrurile normale ne plictisesc?