BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 10 martie 2010

Floricele pe campiiiii......


Hey!
Teoretic, e primavara. In calendar...ca afara parca pana ieri se pregatea sa vina iarna. Dar sa nu ne intristam, meteorologii ne asigura ca dupa 20 martie va fi primavara in toata regula...deci sa mai suportam 10 zile de frig :)

Totusi, saptamanile trecute parea ca primavara e tare hotarata sa se instaleze si, cel putin eu, am ascuns cizmele si fularele si trageam cu ochiu' la raftul de pantofi :)))
Chiar si cateva zile au fost suficiente pentu ca lumea sa se dezmorteasca, sa isi revizuiasca scopurile si comportamentele :)) De ce spun asta ? Pentru ca fetitele care se respecta au trecut la "arsenalul" de primavara, cu machiaj roz si unghii asemenea, la fundite si floricele exact in mijlocul capulul (asta nu o sa inteleg veci, nu numai ca e inestetic, dar pare copilaresc), ochelarii de soare sunt scosi de la naftalina, ca doar bietu soare "cu dinti" orbeste si Doamne feri sa curga rimelu' achizitionat odata cu venirea primaverii :)
Da nici baietii nu-s mai prejos....freza rezista mai bine si e mai misto acum ca nu mai trebuie sa poarte caciula, freza e completata de ochelarii maaaari si fumurii de impresie (pentru acelasi soare puternic de care vorbeam) ...si totusi, freza si ochelarii ar fi nimic fara mersul leganat de pe un picior pe altu, cat mai lent daca se poate ca sa nu treaca neobservat :))....(pentru mine asa ceva tine de "pinguin style")
Acum sa vezi deja ocheade si priviri pe sub ochelari, tocuri de 20 de cm pentu mers la mall...(abia abia se tin pe picioruse duduile respective, cred ca nu sunt singura care observa cel putin un astfel de specimen in acele zile malefice cand ajung prin mall :))) ) Si partea buna e ca genul acesta de atitudine de catwalk in fata facultatii sau prin mall abia acum incepe :-<



Stati calmi, nu sunt bolnava cu capul (nu tot timpul:P), nu am nimic cu rimelu' sau cu rozu', nici cu ochelarii de soare atata timp cat sunt purtati cu scopul pentru care au fost facuti...
Si pana la urma, nu eu fac varice de la plimbat prin nenorocitele de malluri:))
Ah....ce ma ingrijoreaza pe mine e ca specia e in continua dezvoltare...:-S

[Imi place feminitatea, nu prostia si vreau sa vad bun gust, nu imitatii exagerate]

Sa ne amuzam impreuna, sa incepem o primavara normala si fara astenie, cu zambetul pe buze :D
Va tzuk, da cu grija sa nu las urme de ruj....rooooz =))


10 comentarii:

Anonim spunea...

Fara astenie nu mai e primavara... :))

dedelicious spunea...

Mno bine, da putem incerca sa n-o bagam in seama nu ?:))

dushy spunea...

Foarte frumos scris...mare adevar ai zis...m-ai facut sa-mi aduc aminte de "blonda vecina":)))desi pt ea trebuie o caracterizare mulllt mai ampla si mai complexa:)

dedelicious spunea...

Da dushy, stiu ...pentru ea trebuie sa fac alt blog =))
Dar pana atunci trebuie sa ne inspiram din tinutele ei mirifice every day =)) si sa ne afisam fiecare piesa vestimentara achizitionata de la standul "cucu chanel"din piata =))
Te asteptam la Cluj!

Anonim spunea...

nuuuu... astenia e frumoasa... ! imi place durerea! uneori.. fara ea.. nu simti ca traiesti! ;))

dedelicious spunea...

Astenia e frumoasa!
ha....asa e, inveti in fiecare zi cate ceva :))

Rares spunea...

Stai usor ca mai urmeaza si altele... muzica "in blana" din masina cu toate geamurile lasate, plecari "cu scart" de la semafoare, ca nah, nu mai patineaza cauciucurile pe zapada, atat de asteptatele terase di pi shientru, rolleri, bikeri, skateri pe tot trotuaru`, cocalari in coltu` strazii la agatat pitzi cu textele penibile de rigoare, si multe, multe alte surprize; ramaneti pe frecventa. :))

dedelicious spunea...

Da, sunt constienta de ele, da eu incercam sa expun ce am vazut deja, dupa nici 3 zile de caldura:))
ce va urma...amin!!!

Anonim spunea...

Nu pot sa ma abtin...de ce este o problema aparitia bikerilor, skaterilor, etc.? De unde si pana unde e permisa doar circulatia cvasi-eruditilor pe trotuare? Dude, you've got issues.

Ti-ai pierdut prietena vreunui atlet de asfalt?..Astia cu parcour-ul nu te ofuscheaza?...mama lor de urati si maimute "care este ei " ;)

dedelicious spunea...

:)) nu cred ca are nimeni ceva cu skaterii ...
Pe mine era sa ma ia unu' un "brate" in timp ce gonea pe centru in sb cu bicicleta...:-?? N-am voie sa-l injur?
Asta nu inseamna ca am ceva cu biciclistii :))
Lasand asta la o parte, ideea era ca intervine o agitatie de primavara in vietile noastre minunate.... asa...inutila :P