BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 22 noiembrie 2010

Iesim?

De cand asteptam sa ies in oras la un vinut, un ceai, o poveste....Imi era dor, dat fiind faptul ca pe vara totul a fost cu susul in jos in privinta asta :)
Dar ce sa vezi...pana si partea asta o privesc cu alti ochi. Poate trebuie sa invat sa ma rebucur de prezenta prietenilor...si nu zic ca nu o fac, dar arunc cate un ochi si la falsiatea din jurul meu. Pur si simplu nu ma pot deconecta.
Incerc din rasputeri sa nu imi arunc privirea la domnisoarele care sunt muuult prea deplasat imbracate pentru un ceai intr-o cafenea. Nu zic nimic, gusturile nu se discuta, dar varicele facute de tocurile de 2 m se discuta ...peste vreo cativa ani. Chelneritele vin plictisite, parca au o fata de pedepsite ca trebuie sa te serveasca si pe tine, desi ar putea foarte bine sa se bucure ca e cafeneaua plina si ii iese ceva bacsis (chiar daca nu foarte mare). Si vad din nou atitudinea de pisicutza frustrata : "Ce doriti?" ( a se citi pe un ton plictisit si matzait). Ok, comandam. Incepem discutii diverse (intrerupte oarecum de baiatu amarat care vinde trandafiri ca sa isi intretina existenta- si care in momentul de fata chiar castiga mai multi bani ca mie). Imi reintorc privirea la masa. iarasi discutam, radem, glumim. Ma afum bine, mai ceva ca un carnacior de la alimentara. Iesim afara cu gandul sa plecam. Mergem la o pizza. Dupa meniu asteptam 10 minute. Apare frustrata nr 2. Comandam.
Cer un ceai.
-N-avem.
Ciocolata calda.
-N-avem
Nestea.
-Numa' de lamaie.
Ok, bun si ala :-<

Pizza vine dupa 20 de minute.
Intre timp cercetez incaperea....adica in traducere...ma uit pe pereti. Pe plasma din spatele meu ...Program de sport. In celalalt pub ...fashion Tv. Nu-i asa ca astea sunt optiunile? Peste tot dai de TV-uri frumoase, plasme achizitionate in ton cu incaperea....pornite si puse pe MUTE. Pe Fashion Tv, Sport.ro sau Euforia Tv. Mno, o fi vre-un ton general :-??

Plecam in sfarsit acasa. Cu busu, ca doar suntem studenti :)

Deci, facem o iesire? :P



Un comentariu:

Teo spunea...

:) Din pacate asa este..am iesit si eu acum cateva zile intr-un local, si nu era prima data cand am mers acolo. Sa nu iti spun ca am asteptat o jumatate de ora ca chelnerita sa vina sa ne ia comanda, si cand a venit ne-a intrebat " ce sa va aduc? " :))) Imi venea sa plec de acolo. Nesimtita.