BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 20 februarie 2011

uichend.

...Vineri dimineata... suna ceasul... Andreea se trezeste.... se pregateste de munca... si e fericita pentru ca va urma un weekend minunat....la cabana....
Andreea iese din scara blocului... si o pisica neagra ii trece calea.... (dar Andreea nu e superstitioasa...si e "catlover")
Andreea ajunge in statie si dupa ce urca in autobuz isi da seama ca si-a uitat telefonul sus in apartament. (Abia acum se gandeste Andreea sa dea vina pe matza neagra, dar nu, nu e matza de vina ca Andreea e cu capul in nori).
Andreea coboara la urmatoarea statie...se intoarce dupa telefon si isi continua drumul spre lucru cu taxiul.

Vineri seara...ajunsa la cabana....Andreea e bolnava, sta praf in pat si se oftica ca nu poate sa daseze cu restul....Isi face nervi, dar rezista....

Sambata Andreea e tot praf de bolnava dar...REZISTA....( si nu, nu a mancat TAFT de ala care face parul sa reziste la orice orgie a naturii)....Sambata seara Andreea de hotaraste ca daca tot nu au ajutat-o medicamentele cat ar fi trebuit, atunci o vor ajuta 2 pahare de visinata de aia buna de casa.

Ei...asa a fost. Duminica Andreea inca rezista ( desi obosita) ........ raceala dadea semne ca vrea sa plece...(sigur ca da, tocmai azi cand si Andreea trebuia sa plece... acasa)...
Ajungand in gara in Targu Mures ...trenul catre Cluj are intarziere. Vreo...ora jumate. Andreea rezista...eroic. 90 de minute in gara.

Acum, ajunsa acasa....Andreea nu mai rezista. A mai rezistat numai cat sa mai scrie un post ;)


O saptamana frumoasa sa aveti .... :)


3 comentarii:

BFF spunea...

de aia nu te-am vazut deloc pe mess in uichend....

Poison spunea...

ioi Deea da` blonda mai is :)) uichend...ma gandeam ce cuvant e si ala.... bag pe dictionare online.... si apoi vad commentul lui BFF si ....it hit me !! adevarul e ca nici eu nu mai pot!

dedelicious spunea...

:))
am avut un uichend interesant :D