BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 25 martie 2011

S-a pierdut?

Nu mai e dom'le...nu mai e ca odata. Nu mai am cheful ala in mine...nu mai simt nevoia sa ma oxigenez cu iesiri. Recunosc....sunt o baba. Aproape o baba. Nu mai vad nimic fun in a veni obosita acasa, a-mi incerca hainele din garderoba in speranta de a gasi ceva care sa ma multumeasca, sa ma gandesc cu ce ma machiez si daca sa investesc bani in cocktailuri si taxi.
Poate e doar o faza (chiar sper), dar.... Cred totusi ca s-a pierdut farmecul. Adica....la agatat nu ma duc ca nu m-am dus veci cu intentia asta. Nu ma incanta specimenele transpirate de acolo. La baute nu ma duc ca as lasa destul de multi bani (inutil) ca sa ma ametesc....Sa vad lume noua...well, nu, ca majoritatea sunt plictisite/plictisiti/figuranti/pitzi/"manager-type"(cei care se imbraca elegant si stau intr-un colt la o pipa, povestesc si fileaza....absolut orice). Sa imi afisez tinuta proaspat cumparata...neah, nu e cazul, ca oricum se va sifona si va mirosi a horn cand ies de acolo....
Da...singurul motiv pentru care m-as duce ar fi sa dansez....dar stim cu totii ca daca e pana aici e aproape imposibil sa te duci numai pentru asta, trebuie sa tii cont si de alti parametrii....

Ma duc sa dorm, ca iesitul in club nu ma face la fel de fericita ca dormitul. Va pup.


12 comentarii:

Poison spunea...

UHM...sa speram ca e o faza...si la tine si la mine. De cand ai venit la mine, si am fost in Jazz n-am mai mers deloc la disco. O data stiu ca am pornit impreuna cu astia de la bloc...dar pe drum ne-am hotarat sa mergem la un suc doar.
Ideea e ca nu agreez aerele de dive care le afiseaza majoritatea pitipoance din cluburi, si nici aia care te fileaza si vin sa te intrebe "bei ceva frumusete rara?" :)) Iar muzica....n-am mai fost intr-o disco sa imi placa muzica de ooooho.
Era fain in Dublin sau Bud Ugly's..

Poison spunea...

Aaaahhh....si sa nu uit! Nu s-a pierdut. Doar..nu mai are sens mersul in club fri fiecare sfarsit de saptamana. :)

BFF spunea...

stiu care e problema ta... nu sunt EU acasa, ca atunci aveai chef si de rochia verde cea noua, si de iesit, si de bautttttttttttt, si de dansat si de distrat si de glume, si chiar si de filat :)) dar... toate drumurile duc spre Cluj :)

dedelicious spunea...

:))) teo...suntem babe.

Bea.... hai aici sa imi faci un tratament :)))

Eugen Muresanu spunea...

BFF=Ispita

dedelicious spunea...

Eugen, BFF e cea mai buna ispita. punct.

BFF spunea...

ISPÍTĂ, ispite, s. f. 2. (Înv.) Încercare, probă la care era supus cineva pentru a i se constata iubirea, răbdarea, credința etc... acuma sa va vad :))

Eugen Muresanu spunea...

pai vrei sa lovesti in toate astea dintr-un sut?:D ISPITA?

dedelicious spunea...

tu gagica, nu mai speria lumea ...:))

BFF spunea...

@eugen: tu trb sa indeplinesti toate alea, plus multe altele :)

@andreea: ispita ispiteste, nu sperie :))

Poison spunea...

Bff, hai mergem in Dublin diseara...vi fata?

Eugen Muresanu spunea...

BFF, bring it on!