BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 13 martie 2011

Horoscopule...te iubesc :))

Postarea de fata porneste de la o discutie de mari proportii cu un coleg.... Am avut de mult de gand sa o scriu.... But now just seems the perfect time for it.
Stiti si voi cate in luna si-n stele ne spun horoscoapele ....si nu vreau sa ma leg de ideea de a crede sau nu. E strict problema fiecaruia ce deschidere are catre astfel de lucruri.
Am sa vorbesc din proprie experienta....
Scorpion fiind (scorpie la spusele unui coleg :) ) horoscopul zice sa ma combin cu "raci, pesti, scorpioni si tauri". Pfff....acum e acum....ar trebui sa intreb fiecare tip cu care ies: numele si zodia te rog :))
No way, I won't ever do that.... DAR.... chiar si asa....am tras linia si am ramas putin ...dezorientata, ca sa nu zic altfel. Fara a pune aici pe "hartie" istoricul meu amoros, am tras concluzia ca 90% dintre baietii cu care am incercat sa fiu/am fost/care m-au atras ...au fost in zodia rac. ( Cat de mult au semanat intre ei, numai eu stiu, aceleasi temeri, aceleasi reactii in multe situatii si aceeasi concluzie in privinta lor [din punctul meu de vedere] : un pas inainte, doi inapoi)
Sigur ca nu tin cont de asta... si nu toti racii sunt la fel.... (I reaaaallllyyy hope so :))) )
Dar .... cel putin pe mine chiar m-a amuzat concluzia la care am ajuns....
Ca pana la urma, ce e iubirea asta pe care o vrem toti? Nici macar nu exista o dovada clara a ei ca sa putem zice ca vrem sa ajungem ACOLO.... Si fluturii din stomac se pot transforma in molii oricand, dupa cum ziceam aici ....
Oricum, acum ca a venit primavara exista 2 posibilitati...ori ne paleste iubirea si fluturii, ori astenia....
Aveti grija de voi :*
Aaaa...si inca ceva...pregatesc ceva nou.... Si daca nu intervine ceva (gen sa ma mut in Thailanda cu vreun musculos bogat in zodia rac :)) ) atunci planul va prinde contur :)
O saptamana frumoasa :*



7 comentarii:

Poison spunea...

Ooooh dar ce teorii :) N-am prea inteles. :|

dedelicious spunea...

stiu, stiu...sunt greu de inteles :P

Poison spunea...

Nu e vorba ca esti greu de inteles....dar ma gandeam la variantele alea 2. Io cred ca poti fi indragostit pana peste urechi si sa ai nesuferita astenie de primavara! Cat despre zodii....da , cam ai dreptate.. desi cateodata si compatibilitatile astea pot fi ... sfidate.

dedelicious spunea...

Teo, o excursie la Cluj te-ar binedispune....:))

Poison spunea...

Deea, o sa vin.

iuliu spunea...

In concluzie bine sa sunt Scorpion si nu Rac

Alexandra spunea...

Si eu tot scorpie, pardon scorpion, sunt. Si sunt casatorita de 7 ani cu un Leu. :D