BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 4 aprilie 2011

Coffee gets the best of me :P

"Hai la o cafea"....lansez eu o invitatie catre o prietena... O cafea! Iesitul la cafea e un fel de ritual, observ. Pentru ca stii ca intalnirea se va termina cu povesti si se vor evoca amintiri. Dupa parerea mea, iesitul la cafea e...nobil :) Cu gasca iesi la suc/bere, iesi la o pizza, dar la o cafea grupul se restrange. La cafea nu isi au locul decat povestile bune si (pe alocuri) o tigara. Mirosul de cafea este musai sa imi aminteasca de dimineata si sa imi sensibilizeze papilele gustative. (Multumesc ANA ca m-ai trezit cu miros de cafea in perioada in care am stat impreuna).

Dimineata inceputa fara cafea e ...seaca. Si nu....nu am sa-i inteleg niciodata pe cei care nu suporta mirosul sau gustul si efectul cafelei dar in schimb prefera o cola.
Sa aveti o saptamana frumoasa, o luna mai bine zis....si sa va faceti timp de o cafea ;) ...SI INVITATI-MA SI PE MINE :))

4 comentarii:

BFF spunea...

hai la o cafea :) starbucks suna bine? :)

Poison spunea...

Ioi BFF, nu ne mai fa pofta de Starbucks. Eu in Mures nu am de unde..dar cu prima ocazie cand merg la Cluj o sa merg in Iulius sa beau o cafea de acolo... :)
Deea mi-am adus aminte cand aveam liber in aceeasi zi si beam impreuna cafea/cappuccino :)) ahaha mi-e dor de vremurile alea!

dedelicious spunea...

:)) da...ca niciodata nu aveam noroc sa beau o cafea cu cineva dimineata....toti erati la lucru. Bea cel putin...mereu pe fuga. Cu tine Teo numa ce mai prindeam...da cafeaua de acasa din Family Thrift era...bliax! Numai aia din NY mi-a mers la suflet...si aia bauta cu Vladutz :)))

Poison spunea...

Ca era Starbucks! :X yammy.